Yandex Metrica

Nevşin Mengü'den 'Maske Kimsin Sen?' programıyla ilgili olay yorum! 'Bunlar uçmuş, kafayı yemişler...'

Nevşin Mengü'den 'Maske Kimsin Sen?' programıyla ilgili olay yorum! 'Bunlar uçmuş, kafayı yemişler...'

FOX TV'de ekranlara gelen 'Maske Kimsin Sen?' programının yankınları devam ediyor. Sosyal medyada satanizm ve pagan ritüellerini canlandırdığı iddiasıyla tepki çeken programa dair birçok kesim tepki gösterirken, gazetece Nevşin Mengü de tepkilere sessiz kalmadı.

Gündem

23.01.2024, 18:34

'Maske Kimsin Sen?' programı yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada birçok kesim tarafından büyük tepki çekti. Programda kullanılan kıyafetlerin satanizm ve pagan ritüellerinde kullanılan kıyafetler olduğu gerekçesiyle sosyal medyada büyük tepki topladı ve programın yayından kaldırılması için RTÜK'e birçok şikayette bulunuldu.

Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk açıklama! Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk... Haberi Görüntüle

RTÜK KAYITSIZ KALAMADI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, program hakkında inceleme başlatılacağını söyledi.

Uslu, "Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır" dedi.

Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125. bölüm bugün mü? Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125.... Haberi Görüntüle

NEVŞİN MENGÜ TEPKİ GÖSTERDİ

Nevşin Mengü programa tepki gösterenlerde sert cevap verdi. Mengü, 'Maske programına gelen tepkiler saçmalık. Delirmiş herkes. Bu dünyanın başka yerlerinde de var. Milat gazetesinde yazan Özlem diye gazeteci ilk olarak söylemiş. Bunlar komplo teorilerine inanan kesim. RTÜK inceleme başlatmış. Ama RTÜK'ün de suçu yok. Bu kadar şikayet olunca onlar da mecbur inceliyor. A Haber'de bir programda olayı rothschild ailesine bağlamışlar. Bunlar delirmiş çıldırmış artık. Bunun başka bir izahı yok. Bunlar kafayı yemiş, bunlar uçmuş...' ifadelerinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading