Yandex Metrica

'Muz akımı' başlatan Suriyeliler sınır dışı edilecek!

'Muz akımı' başlatan Suriyeliler sınır dışı edilecek!

Bir sokak röportajında bir vatandaşın 'Ben muz alamıyorum, Suriyeliler kilolarca muz alıyor' sözlerinden sonra bazı Suriyeliler TikTok'ta muz yeme akımı başlatarak, vatandaşın açıklamalarıyla dalga geçti. Videolar giderek bir tahrik haline döndü. Bu akım, arkasında Esed rejiminin bir operasyonu mu var" sorusunu öne çıkardı.

Gündem

23.01.2024, 18:11

Son günlerde, bazı Suriyeliler, popüler sosyal medya platformu TikTok'ta 'muz yeme akımı' başlatarak Türkiye ile dalga geçen videolar çekmeye başladı. Bu videoların, Türkiye'de Suriyeli nefreti oluşturmak isteyen Esed rejimi tarafından çektirildiği ve sosyal medyada dolaşıma sokulduğu düşünülüyor.

Rusen'in iddiasına göre, Esed rejimine bağlı Muhaberat Servisinin Türkiye'de Suriyelilere karşı nefret oluşturmak amacıyla özel bir ekip kurduğu ve kaynak aktardığı tespit edildi. 

Çekilen videoların birinde ahmad_aldaaor isimli Tiktok kullanıcısı bayrağımızdaki hilalin yerine muz koyarak Türk bayrağıyla dalga geçtiği görülüyor. 

Kıbrıs Barış Harekatı'nda kaç şehit oldu? Kıbrıs'ta kaç Türk askeri şehit düştü? Kıbrıs Barış Harekatı'nda kaç şehit oldu? Kıbrıs'ta kaç Türk askeri... Haberi Görüntüle

SINIR DIŞI EDİLSİNLER

Emniyet ekipleri, söz konusu videoları çeken kişiler hakkında detaylı bir çalışma yürütüyor. Video çekerek Türk bayrağını dalga konusu yapan Suriyeliler sınır dışı edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading