Yandex Metrica

Mustafa Üstündağ'dan 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenlere sert tepki

Mustafa Üstündağ'dan 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenlere sert tepki

Arafta Sorular programına konuk olan oyuncu Mustafa Üstündağ, 15 Temmuz darbe girişimini 'tiyatro' olarak nitelendirenlere tepki gösterdi.

Gündem

07.05.2024, 05:58

TV24'te yayınlanan 'Arafta Sorular' programına katılan oyuncu Mustafa Üstündağ, sunucu Esra Elönü'nün sorularını yanıtladı. Üstündağ, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"TARTIŞILACAK BİR TARAFI YOK"

Elönü'nün "15 Temmuz'u kafanda ne olarak tanımlıyorsun?" sorusuna yanıt veren Üstündağ, 15 Temmuz'un tartışılacak hiçbir tarafı yok. 252 can gitti. Bunun sağcısı, solcusu yok. Bu darbe girişimi kabul edilemez. Bunu yapanlar rezil olup, kaçıp gitti.  Bu duruma hep beraber karşı durmakla yükümlüyüz. Seçilmişler darbe ile gidemez." ifadelerini kullandı.

"TİYATRO BÖYLE BİR ŞEY DEĞİL"

Darbe girişimine 'tiyatro' diyenlere sert tepki gösteren oyuncu, "Tiyatro böyle bir şey değil. Tiyatro oynarken, film çekerken kimse ölmüyor. Herkesin farklı bir siyasi görüşü olabilir ama, bu hepimizin ortak başkaldırıydı." dedi.

"SEÇİLMİŞLER DARBE İLE GİDEMEZ"

Üstündağ, milletin bu duruma hep beraber karşı olmakla yükümlü olduğunu vurgulayarak "Seçilmişler darbe ile gidemez. Kim bu vatan için hizmet ediyorsa, elimden geldiği kadar gücümün yettiği kadar yanındayım." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading