Yandex Metrica

Mustafa Destici trafik kazası mı geçirdi? Destici'nin sağlık durumu nasıl?

Mustafa Destici trafik kazası mı geçirdi? Destici'nin sağlık durumu nasıl?

Sivas’tan miting için Tokat’a giden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Destici'nin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Gündem

18.03.2024, 16:35

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin makam aracı kaza yaptı. Araçta Mustafa Destici'nin de olduğu öğrenildi. Makam aracı ile Sivas’tan miting için Tokat’a giden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Tokat'ın Reşadiye ilçesine 15 km kala kaza yaptı. Kaza sonrası 4 kişi yaralandı. Destici'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. 

İletişim Başkanı Altun'dan 15 Temmuz mesajı: Türkiye’ye demokrasi dersi vermeye kalkanlar darbe girişimine tepki göstermediler İletişim Başkanı Altun'dan 15 Temmuz mesajı: Türkiye’ye demokrasi dersi vermeye... Haberi Görüntüle

MUSTAFA DESTİCİ SAĞLIK DURUMU NASIL?

Mustafa Destici'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mustafa Destici ve il başkanı Mustafa Omalar, Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri sürüyor.

Yanıp kavrulacağız: Çöl sıcaklıkları geliyor! Bu iller 40 dereceyi görecek! Yanıp kavrulacağız: Çöl sıcaklıkları geliyor! Bu iller 40 dereceyi görecek! Haberi Görüntüle

MUSTAFA DESTİCİ TRAFİK KAZASI MI GEÇİRDİ?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Kaza sonrası Destici yaralandı. 4 kişinin yaralı olduğu kazada Destici'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading