Yandex Metrica

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: Projeleri açıklayınca telaşlandı

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: Projeleri açıklayınca telaşlandı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun projelerle ilgili "Kes, kopyala, yapıştır" açıklamasına yanıt verdi. Kurum, "Projeleri açıklayınca mevcut yönetim hemen telaşlandı." dedi.

Gündem

08.02.2024, 10:44

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken belediye başkanı adayları çalışmalarına hız verdi. 

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum, Kağıthane'de partililerle kahvaltı programında bir araya geldi.

MSB görüntüleri paylaştı: 19 terörist böyle havaya uçuruldu MSB görüntüleri paylaştı: 19 terörist böyle havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

''PROJELERİ AÇIKLAYINCA MEVCUT YÖNETİM HEMEN TELAŞLANDI''

Burada partililere seslenen Kurum, "İstanbul'un önümüzdeki 100 yılını anlattığımız toplantıda, İstanbul'un gerçek dertlerine gerçek sorunlarına ve taleplerine odaklanmaya çalıştık. Şimdi biz bu projeleri açıkladık, projeleri açıklayınca mevcut yönetim hemen telaşlandı.'' dedi.

Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar para verecek? Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar... Haberi Görüntüle

''BİZİ TAKDİR EDECEK MİLLETTİR''

Kendilerini takdir edecek kitlenin millet olduğuna vurgu yapan Murat Kurum, ''Diyorlar ki; bu projeler 'Kopyala-Yapıştır projeleri, bu projelerden biz de faydalanabilir miyiz diye bakacağız, inceleyeceğiz' diyorlar. Buradan Kağıthane'den onlara diyoruz ki 'yarı zamanlı belediyecilik yapan, boş zamanlarında belediyeye uğrayan bir yönetimin bizi takdir etmesini asla ve asla beklemiyoruz. Bizi takdir edecek millettir, Kağıthane'dir, Bayrampaşa'dır.'' diye konuştu.

İBB'den yeni zam! Tarife belli oldu: 1200 liradan 2 bin 500 liraya çıkarıldı! İBB'den yeni zam! Tarife belli oldu: 1200 liradan 2 bin... Haberi Görüntüle

"KOPYALA-YAPIŞTIR KISMINI ANLAYAMADIM"

"Tabii ki, bu projelerden onlar da faydalanacak.'' diyen Murat Kurum, ''1 Nisan sabahı eğer İstanbul'da yaşayacaklarsa tüm İstanbullular gibi onlar da bu projelerden bu hizmetlerden faydalanacaklar. Şimdi, 'Kopyala-Yapıştır' kısmını ben anlayamadım. Yani, biz geçtiğimiz 5 yılda, İstanbul'a 650 kilometre metro yapıldı da biz görmedik mi? Kağıthane'ye geçtiğimiz 5 yılda verilen sözler tutuldu da biz duymadık mı? İstanbul'un iki yakasına 2 tünel yapıldı da biz görmedik mi? İstanbul'da, İstanbul'un genç ve kadınlarının sorunları çözüldü de biz duymadık mı? İstanbul'a 122 kilometre tünel, karayolu, kavşak projesi yapıldı da İstanbullular bunu görmedi mi? İstanbullular her şeyi görüyor, Kağıthane her şeyi görüyor.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading