Yandex Metrica

Murat Kurum'dan gaspa uğrayan İBB çalışanlarına mesaj: Herkes hakkını alacak

Murat Kurum'dan gaspa uğrayan İBB çalışanlarına mesaj: Herkes hakkını alacak

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından İBB çalışanlarına mesaj yolladı. İBB Başkanı seçilmesi halinde beleiye çalşınlarının hakkını vereceklerini belirten Murat Kurum refah bir yaşam için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Kurum, ''1 Nisan itibarıyla, şeffaf ve hakkaniyetli bir şekilde süreci biz yönetecek ve tamamlayacağız. Herkes hakkını alacak!'' ifadelerini kullandı.

Gündem

08.03.2024, 11:56

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken saha çalışmalarına hız veren AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından İBB çalışanlarına mesaj yolladı.

İBB Başkanı seçilmesi halinde beleiye çalşınlarının hakkını vereceklerini belirten Murat Kurum refah bir yaşam için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

İki ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale başladı İki ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale başladı Haberi Görüntüle

''HAK GASPINI GİDERECEĞİZ''

Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Nisanda göreve geldiğimizde İstanbulluların daha mutlu, daha refah bir yaşam sürmeleri için ne gerekiyorsa yapacağız. İBB çalışanlarımızın hakkını biz koruyacağız. Çalışanlarımızın yıllardır ciddiyetsizlikle ele alınan özlük haklarını koruyacak ve promosyon konusunda yaşanan hak gaspını gidereceğiz.'' dedi.

2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

''HERKES HAKKINI ALACAK''

''Çalışanlarımız rahat olsun.'' diyen Murat Kurum, ''1 Nisan itibarıyla, şeffaf ve hakkaniyetli bir şekilde süreci biz yönetecek ve tamamlayacağız. Herkes hakkını alacak!'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading