Yandex Metrica

Murat Kurum İstanbullulara gerçeği açıklayınca İmamoğlu'nun eli ayağına dolaştı! Hafriyat döktürdüğü metro hattına 'Başlama töreni' yaptılar!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ''Yalanlarını'' ortaya çıkarmaya devam ediyor. Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun temeline metro döktürdüğü Sancaktepe - Yenidoğan metro hattı gerçeğini ortaya çıkardı. Kurum, ''Öyle korktular ki şimdi alelacele hattın ismini değiştirdiler. Sonra da sözde ‘Yapım Çalışmalarına Başlama Töreni’ yaptılar.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

24.03.2024, 11:08

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir süre kalmışken CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş ve İmamoğlu İnşaat'ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın para sayma videosu gündeme bomba gibi düşmüştü. Tüm Türkiye Ekrem İmamoğlu'na ''Bu paralar nerede?'' diye sorarken, Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu ile Kaz Dağları'nda arsa aldığı ortaya çıktı.

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

MURAT KURUM GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI!

Yerel seçimlere sayılı günler kalmışken, Murat Kurum Kağıthane'de düzenlediği mitingde İstanbullulara gerçekleri açıklamaya devam etti. Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun temeline beton dökerek kapattığı Sancaktepe-Yenidoğan metro hattı için konuşma gerçekleştirdi. Kurum, ''Öyle korktular ki, hafriyat döktükleri metro hattı için 'Yapım Çalışmalarına Başlama Töreni' yaptılar'' ifadelerini kullandı.

Kağıthane'de miting düzenleyen Murat Kurum, Sancaktepe-Yenidoğan metro hattının yapımına AK Parti döneminde başlandığını, CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin temeline beton dökülerek kapatıldığını belirtti. 

Dışişleri Bakanı Fidan tebliğ etti: İşte Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Dışişleri Bakanı Fidan tebliğ etti: İşte Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Haberi Görüntüle

''ORTADA NE TEMEL VAR NE METRO VAR''

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum şu ifadeleri kullandı;

''Daha birkaç gün önce yalanlarını yüzlerine vurduğumuzda hemen elleri ayaklarına dolaştı. Öyle korktular ki, 4 yıl önce hafriyat döktükleri Sancaktepe - Yenidoğan hattını şimdi alelacele orada önce metro hattının ismini değiştirdiler. Sonra da sözde 'Yapım Çalışmalarına Başlama Töreni' yaptılar. Siz hiç böyle bir tören duydunuz mu? Ya temel atarsın, ya açılış yaparsın. Bunların töreni işe başlama töreni, yapraklardan alkış bekleme töreni, temel atmama töreni. Yeni icatları bu dönemde gördük. Bakın temel atma değil, hizmete alma değil, çalışmaya başlatma töreni yapıyorlar. Bir zahmet çalışmak için, bunun için tören yapıyorlar ya, düşünebiliyor musunuz? Orada bile temel atma diyemiyorlar. Çünkü ortada ne temel var ne metro var. Bu da seçim korkusuyla aslında alelacele yapılmış icraatlerden bir tanesi ama artık korkunun ecele faydası yok.''

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading