Yandex Metrica

Muharrem İnce'nin Cem Toker'e yazdığı mektupta Meral Akşener detayı dikkat çekti!

Muharrem İnce'nin Cem Toker'e yazdığı mektupta Meral Akşener detayı dikkat çekti!

Muharrem İnce, kendisine "Ülkenin bekası için, öfkeniz sağduyunuzun önüne geçmemeli" çağrısında bulunan Cem Toker'e sosyal medyadan açık mektup yazarak yanıt verdi. Muharrem İnce, Cem Toker'e yazdığı açık mektupta Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılıp geri dönmesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye sosyal medya hesabından bir açık mektup yazdı. Cem Toker, mektubunda "Ülkenin bekası için, öfkeniz sağduyunuzun önüne geçmemeli" ifadelerini kullanarak Muharrem İnce'ye cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de sosyal medya hesabından Cem Toker'e açık mektup yazarak yanıt verdi.

Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

"RÜŞVET,ŞANTAJ, LİNÇ, KARALAMA..."

2018 seçim sürecinde yaşadıklarını ve CHP'den ayrılış sürecini anlatan Muharrem İnce Altılı Masa'ya da eleştirilerde bulundu.

İMuharrem İnce, mektubunda Meral Akşener'in Altı Masa'dan ayrılıp geri dönüş sürecine ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu. 

Mektupta, "masadan kalkma niyetini beyan eden İYİ Parti'nin nasıl sille tokat, yaka paça masaya geri oturtulduğuna hep beraber şahit olduk. Rüşvet, şantaj, linç ve karalama ile açıklanabilecek bir süreç sonunda Kemal Bey başkan adayı olarak açıklandı ve halk bu duruma tepki gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Tatyana Ozolina kimdir? Sosyal medya fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina nasıl öldü? Tatyana Ozolina kimdir? Sosyal medya fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina nasıl... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER'DEN YANIT GELMEDİ

Muharrem İnce'nin iddialarının ardından Meral Akşener'in Altılı Masa'ya dönmek için "rüşvet olarak ne aldığı ve nasıl bir şantaj" yapıldığı merak ediliyor. Meral Akşener, Muharrem İnce'nin iddialarına henüz bir cevap vermedi. İnce, mektubunda Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan'ı yeneceğine inanmadığını" da ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading