Yandex Metrica

Muharrem İnce ile Zeydan Karalar arasında afiş gerginliği!

Muharrem İnce ile Zeydan Karalar arasında afiş gerginliği!

Muharrem İnce, Adana'da afişlerini indirttiğini söylediği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a tepki gösterdi. İnce, "Afişlerin parasını senden alacağım." dedi.

Gündem

17.03.2024, 17:02

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı açılış töreni için Adana'ya geldi. Açılış konuşması yapan İnce, kentin belediye başkanı Zeydan Karalar'a afişlerini indirttiği gerekçesiyle sert sözlerle yüklendi.

"SENDEN AFİŞLERİN PARASINI ALACAĞIM"

İnce, partisine ait afişlerin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın verdiği talimatla zabıtalar tarafından indirtildiğini iddia etti. "Muharrem İnce afişlerinden ne istiyorsun? Niye indirttin zabıtaya?" diyen İnce, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Burası İnce Memed’in memleketidir. İnce Memed gibi davran, Abdi Ağa gibi davranma. O afişlerin, bayrakların içinde belediyenin parası, rant parası yok; alın teri var. O otobüsteki bayraklarda avanta yok. Yürekli insanların parası var. Senden o afişlerin parasını alacağım, haberin olsun."

"DOKUNURSAN ÇARPILIRSIN"

"Ne diye indiriyorsun benim afişimi? Bak lazım olurum sana bir gün, unutma bunu, yazarım defterin bir kenarına. Helal paraya dokunma çarpılırsın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading