Yandex Metrica

Muharrem İnce CHP'ye verdi veriştirdi: 'Ne utanmaz insanlarsınız'

Muharrem İnce CHP'ye verdi veriştirdi: 'Ne utanmaz insanlarsınız'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "CHP’li yöneticilere sesleniyorum; ne utanmaz insanlarsınız? Yenimahalle, Mamak hariç hiçbir adayınız CHP’li değil. İYİ Partili, MHP’li hepsi. Bunları aday yaptınız ama Memleket Partisi’nin adaylıklarını iptal ettiriyorsunuz." dedi.

Gündem

12.03.2024, 18:21

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde basın açıklaması yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ve YSK'yi eleştirdi. İnce, YSK'nin kararlarında bir standart olmadığını iddia ederek "YSK, Tarsus'ta farklı, Mezitli'de farklı, Dikili'de farklı, Güzelbahçe'de farklı karar alıyor. İl seçim kurulu başka, ilçe seçim kurulu başka, YSK başka bir şey söylüyor. İlçe seçim kurulundaki hakim ve iki memur, 'üye olabilirsin.' diyor, il seçim kurulu 'olamazsın.' diyor. Sayın hakimlere şunu hatırlatıyorum, siyaseti bilmeden kararlar veriyorsunuz. Merkez yoklamasında şöyle mi yapmışlar? Beş aday adayı var. Beşini getirmişler parti meclisine. Beşini de oylamışlar. Böyle mi yapmışlar? Hayır. Tek bir kişinin ismini getiriyorlar oraya. Diğerlerinin adını bile anmıyorlar. O bir kişinin ismini oylatıp geçiriyorlar. Yani sahtekarlık yapıyor siyasi partiler. Sayın yargıçlar da bu sahtekarlığa alet oluyorlar. Bu doğru değil." ifadelerini kullandı.

Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Haberi Görüntüle

CHP'YE: "NE UTANMAZ İNSANLARSINIZ"

Tepkisini sürdüren Muharrem İnce'nin eleştirilerinden CHP de nasibini aldı. İnce, "Polatlı CHP adayı MHP’liydi, CHP’nin Keçiören adayı İYİ Parti’nin il başkanıydı. YSK’ya söylüyorum bunları nasıl aday yaptınız? CHP’li yöneticilere sesleniyorum; ne utanmaz insanlarsınız? Yenimahalle, Mamak hariç hiçbir adayınız CHP’li değil. İYİ Partili, MHP’li hepsi. Bunları aday yaptınız ama Memleket Partisi’nin adaylıklarını iptal ettiriyorsunuz. Ey YSK sana nasıl güveneceğim? Peki CHP bu YSK sana büyükşehir mazbatalarını verecek mi? YSK bu seçimleri güvenilir şekilde yapamayacağını göstermiştir. Güvenimiz sıfırdır. Biz buralarda seçimlere gireceksiniz, göreceksiniz. Yargının, YSK’nın aldığı bu kararları tanımıyorum. Şiddetle kınıyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading