Yandex Metrica

Muharrem İnce 6'lı masayı tiye aldı: 'Kısır günü mü, altın günü mü...'

Muharrem İnce 6'lı masayı tiye aldı: 'Kısır günü mü, altın günü mü...'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6'lı masayı eleştirerek, "6'lı masa artık kısır günü mü, altın günü mü, dolma günü mü... Cumhurbaşkanı adayında anlaşamamışlar. Nerede anlaşacaklar?" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6'lı masa ile alay etti, ince göndermelerde bulundu.  6'lı masada memleket meselelerinin konuşulmadığını dile getiren İnce, "6'lı masa artık kısır günü mü, altın günü mü, dolma günü mü...Cumhurbaşkanı adayında anlaşamamışlar. Nerede anlaşacaklar? 6'lı masayı devam ettirsinler. İtirazım yok, oraya gelmek gibi bir niyetimiz, talebimiz de yok. Zamanı geldiğinde gerekli ittifaklar kurulur." ifadelerini kullandı.

İnce, bir gazetecinin sorusu üzerine cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini kaydetti.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

'CHP'DE DEMOKRASİ OLSAYDI...'

Partilerinde cumhurbaşkanı adayını üyelerin seçtiğini aktaran İnce, "Ben seçileceğim herhalde. Bu bir cesaret işidir. CHP'de böyle olsaydı, demokrasi olsaydı, ayrılmazdım. 'Üyeler seçsin adayı' deselerdi herhalde çoktan ben olmuştum. Ayrılmama da gerek kalmamıştı." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading