Yandex Metrica

Muhalefet birbirine girdi! İYİ Parti'den Mansur Yavaş'a sert sözler: İyice azıttı!

Muhalefet birbirine girdi! İYİ Parti'den Mansur Yavaş'a sert sözler: İyice azıttı!

CHP ile İYİ Parti arasındaki kriz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara ilçe başkan adaylarını tanıttığı sırada kavga çıktı. Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı. İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım ise olayın CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından organize edildiğini öne sürerek Yavaş'a tepki gösterdi.   

Gündem

09.04.2024, 19:15

Genel merkez binasında Ankara adaylarını tek tek tanıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Etimesgut adayı Hilmi Özer'le fotoğraf çektireceği sırada büyük bir şok yaşadı. Salonda bulunan bir grup partili, "Teşkilat istemiyor" sloganlarıyla bir anda Özer'i protesto etmeye başlayınca Akşener'in şaşkınlığı yüzüne yansıdı. Bir süre öfkeli grubu sakinleştirmeye çalışan Akşener, buna rağmen istifa sloganlarının önüne geçemedi. Olaylı toplantıda İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak istifaya davet edildi.

Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale getirildi! Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale... Haberi Görüntüle

KAVGA DAKİKALARCA SÜRDÜ 

İstifa sloganlarının yükseldiği dakikalarda salon karıştı. Partililer bir anda birbirlerinin yakasına yapışarak yumruklaşmanın eşiğine geldi. Dakikalarca süren arbede sonrası protestocu grup salondan çıkarıldı. İstifa sloganlarının yükseldiği dakikalarda salon karıştı. Partililer bir anda birbirlerinin yakasına yapışarak yumruklaşmanın eşiğine geldi. Dakikalarca süren arbede sonrası protestocu grup salondan çıkarıldı.

Bolu Dağı İstanbul yönü kapatılacak mı? Bolu Dağı ne zaman kapatılacak? Bolu Dağı İstanbul yönü kapatılacak mı? Bolu Dağı ne zaman... Haberi Görüntüle

"YAVAŞ ORGANİZE ETTİ"

Yaşananlar sonrası açıklama yapan İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım olayın CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından organize edildiğini iddia etti. 

Son dakika: YKS sonuçları açıklandı Son dakika: YKS sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

"PARALI ASKERLERİNİ BURNUMUZUN DİBİNE SOKTU"

"Artık adını koymak ve Ankara'da yaşanan Mansur Yavaş zorbalığını konuşmak zorundayız." diyen Cengiz Topel Yıldırım, "İYİ Parti'nin müstakil hareket etmesini engelleyemeyen Yavaş, bugün işi iyice azıtmış, paralı askerlerini burnumuzun dibine kadar sokmuş ve kameralar önünde ucuz bir oyun oynamaya kalkışmıştır." dedi. 

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Yıldırım şunları söyledi:

"Bugün aday tanıtım toplantımızda yaşananların, 2018 yılında Genel Başkanımızın evinin basılmasından ve kapısının önünde slogan atılmasından farkı yoktur.

MSB duyurdu: 3 PKK/YPG'li terörist etkisizi hale getirildi MSB duyurdu: 3 PKK/YPG'li terörist etkisizi hale getirildi Haberi Görüntüle

"AMACI PARTİYİ İSTİKRARSIZLAŞTIRMAK"

İYİ Parti, yaklaşık 6 aydır Mansur Yavaş'ı destekleyenler tarafından örtülü şantaja maruz kalmaktadır. Seçimlere müstakil girme fikri ortaya çıktığından beri Yavaş ve belediye şirketleri ile iltisaklı birçok isim istifa ettirilmiş ve partimiz istikrarsızlaştırılmaya çalışılmıştır. İYİ Parti'nin müstakil hareket etmesini engelleyemeyen Yavaş, bugün işi iyice azıtmış, paralı askerlerini burnumuzun dibine kadar sokmuş ve kameralar önünde ucuz bir oyun oynamaya kalkışmıştır.

Zürafa Adası Türkiye'nin mi sorusuna emekli paşa Lozan maddeleriyle cevap verdi: En ufak bir şüphe yok! Zürafa Adası Türkiye'nin mi sorusuna emekli paşa Lozan maddeleriyle cevap... Haberi Görüntüle

"SİYASETE ZARARI TAHMİN EDİLENDEN DAHA ÇOK"

Yavaş ve saz arkadaşları için İYİ Parti'nin bağımsızlığının da haysiyetinin de hiçbir önemi yoktur. Onlara göre, Mansur Yavaş'ın seçimleri kazanması için atılacak bir adım İYİ Parti'nin itibarının zedelenmesine, istikrarsızlaşmasına, hatta dağılmasına sebep olsa bile mübahtır.CHP'nin logosundan utanan ve kendisini CHP'den üstün tutan, İYİ Parti'yi ise kendi kariyer yolculuğunda kullanılan herhangi bir aparat olarak gören Yavaş'ın muhalefet siyasetine zararı tahmin edilenin çok üstündedir."

SPK'dan hangi şirketlere sermaye artırımı onayı çıktı? İşte o 3 şirket... SPK'dan hangi şirketlere sermaye artırımı onayı çıktı? İşte o 3... Haberi Görüntüle

"TROL ORDUSUYLA PARTİ PARTİ MERKEZLERİNİ BASTIRIYOR"

Sahte anketler üreten, kendisini eleştiren sivil vatandaşlara uygulanan şiddet görüntüleri WhatsApp mesaj kutusunda bulunan, seçim kampanyasına nereden geldiği meçhul paralar harcayan, trol orduları besleyen, yandaşlarına parti genel merkezlerini bastıran Yavaş'ın "az laf çok iş" derken bahsettiği "çok iş"lerin ne olduğu bu seçim döneminde mutlaka ortaya konulacaktır.

Olumsuz hava şartları havayolu trafiğini vurdu: Uçuşlar iptal! Olumsuz hava şartları havayolu trafiğini vurdu: Uçuşlar iptal! Haberi Görüntüle

"KARŞIMA ÇIKIP BENİMLE TARTIŞMAYA CESARETİ YOK"

Sayın Yavaş, biz buradayız. Araya piyonlarını sokmadan karşıma çıkıp benimle tartışamaya cesaretiniz olmadığını çok iyi biliyorum. Yine de şunu bilin ki, size ve sizin temsil ettiğiniz rant ilişkileri üzerinden siyaset üretme kültürüne son vereceğiz. Zira biz kendi ikbalimiz ile memleket arasında kaldığımız zaman memleketi seçenleriz."

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading