Yandex Metrica

Muğla Damalan'da skandal görüntüler! Rus uçağı orman yangını olan bölgede suyu boş araziye bıraktı

Muğla Damalan'da skandal görüntüler! Rus uçağı orman yangını olan bölgede suyu boş araziye bıraktı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde orman yangınına su bırakmak için müdahale eden Rus uçağının yangının olduğu bölgeye değil de boş araziye su bıraktığı görüntüler cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gündem

23.01.2024, 17:46

Türkiye'nin birçok şehrinde eş zamanlı başlayan orman yangınlardan çoğu günler süren uğraşlar devamında söndürüldü. Yanan noktalarda görevlilerin alevlerle mücadelesi sürerken yangın söndürme uçaklarının yetersizliğiyle ilgili tartışmalar da hızla devam ediyor.

Patiswiss'de skandallar zinciri: Vergi kaçakçılığından sonra 8 ayda yüzde 700 artan sermaye! Patiswiss'de skandallar zinciri: Vergi kaçakçılığından sonra 8 ayda yüzde 700... Haberi Görüntüle

MUĞLA'DA AKILALMAZ GÖRÜNTÜ

Orman yangınlarla mücadele kapsamında Rusya'dan 11 uçak, İspanya'dan 2 ve Hırvatistan'dan ise 1 uçak bölgedeki yangınlara müdahale için gönderilirken, vatandaşlar tarafından kaydedilen bir görüntü kafaları allak bullak etti.

Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan rehberliğinde ele alınmalı! Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan rehberliğinde ele alınmalı! Haberi Görüntüle

TWİTTER'DA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Kaydedilen görüntülerde Rusya'ya ait olduğu iddia edilen bir yangın söndürme uçağının alevlerin teslim olduğu noktaya değil de boş araziye su boşalttığı izlendi. Daha önce çıkan bazı haberlerde bu uçaklarda günlük ciddi kiralama bedelleri ödendiğine işaret edilmişti. Sosyal medyada platformu Twitter'da büyük yankı uyandıran görüntüler için "El elin eşeğini türkü çağırarak arar" şeklinde paylaşımlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading