Yandex Metrica

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın'dan mevcut belediyeye eleştiri: 'Bütün yollar patates tarlası gibi'

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın'dan mevcut belediyeye eleştiri: 'Bütün yollar patates tarlası gibi'

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Milas'ta vatandaşlara hitap etti. Ayaydın, "Milas'ı 25 yıl önce nasıl gördüysem bugün de öyle, hiçbir ilerleme yok. Bütün yollar patates tarlası gibi. Hiç hizmet getirmemişler. İmar planlarını yapmamış, çarpık kentleşmeyle baş başa bırakmışlar." dedi.

Gündem

23.03.2024, 12:22

Milas ilçesindeki iftar progamında vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, burada yaptığı konuşmada Milas'a hizmet edilmediğini söyledi. Ayaydın, "Milas'ı 25 yıl önce nasıl gördüysem bugün de öyle, hiçbir ilerleme yok. Bütün yollar patates tarlası gibi. Hiç hizmet getirmemişler. İmar planlarını yapmamış, çarpık kentleşmeyle baş başa bırakmışlar." dedi. Mevcut yönetimi koltuk meraklısı olarak nitelendiren Ayaydın, seçildiği takdirde hiçbir zaman koltukta oturmayacağını dile getirdi.

Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para? Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık... Haberi Görüntüle

"EN PAHALI SU MUĞLA'DA"

Türkiye'de en pahalı su faturasını Muğlalıların ödediğini belirten Aydın Ayaydın şöyle konuştu: "Muğla halkı Türkiye'de en pahalı suyu kullanıyor. Su faturalarınız o kadar yüksek geliyor ki başka yerde böyle bir pahalılık yok. Göreve geldiğim ilk gün, size bu acıları çektiren, suyu veremeyen MUSKİ Genel Müdürünü görevden alacağım. Su faturalarını düşüreceğim. Vatandaşımız artık daha ucuz su alacak. Emeklilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek istiyorum. Emekli maaşlarına büyükşehir belediyesinin sosyal yardım bütçesinden 5 bin liraya kadar ilave maaş ödeyeceğiz. Hiç kimsenin geliri 15 bin liranın altında olmayacak. Evlenecek olan gençlerimize bir yıl boyunca her ay 5 bin lira kira yardımını belediye olarak yapacağız. Kendi işlerini kuracak kadınların ilk kredilerini yine biz vereceğiz."

Kadın haklarıyla ilgili çalışmalar da yürüttüklerini söyleyen Ayaydın, belediyede kadınların sorunlarını çözmek amacıyla 2 avukat istihdam edeceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading