Yandex Metrica

MSB'den tarihi ayar: TSK'ya iftira işlemez

MSB'den tarihi ayar: TSK'ya iftira işlemez

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal silah kullanıyor' iftirası sonrası tepkiler dinmezken MSB bugün paylaştığı videoda adeta TTB ve savunucularına tarihi bir cevap verdi. Paylaşımda, ''Türk milletinin değerlerinden nasibini alamayıp kalleş bir terör örgütü tarafından zihinleri rehin alınanların iftiraları Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) işlemez." ifadelerine yer verildi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Geçtiğimiz günlerde Mehmetçik'in, teröristleri öldürdüğü operasyonda 'kimyasal silah' kullandığını öne süren HDP'ye destek veren TTB  Başkanı Şebnem Korur Fincancı, terör örgütünün kanalında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni suçladı.

26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi uçuşlar iptal edildi? 26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi... Haberi Görüntüle

'İFTİRALAR TSK'YA İŞLEMEZ'

Fincancı'ya tepkiler dinmezken, MSB'den cevap mahiyetinde bir paylaşım geldi.

Paylaşımda şu mesaja yer verildi:

Mehmetçik demek; ben demek, sen demek, biz demek. Türk milletinin değerlerinden nasibini alamayıp kalleş bir terör örgütü tarafından zihinleri rehin alınan ve pis bir bataklıkta debelenenlerin iftiraları TSK’ya işlemez. Mehmetçiğe asil milletimizin sevgisi ve duası yeter.

İhmalkarlık ölüm getirmişti! İzmir'de iki kişinin öldüğü elektrik faciasında yeni gelişme! İhmalkarlık ölüm getirmişti! İzmir'de iki kişinin öldüğü elektrik faciasında yeni... Haberi Görüntüle

Son dakika... Sokak Hayvanları kanun teklifi komisyonda kabul edildi Son dakika... Sokak Hayvanları kanun teklifi komisyonda kabul edildi Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

 PKK terör örgütünün son günlerde dolaşıma soktuğu Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yöneli kimyasal silah propagandası iftira kampanyasına dönüştü. 

PKK'ya destek, terör örgütüne sempatisi ile bilinen Türk Tabipleri Birliği  Başkanı Şebnem Korur Fincancı'dan geldi. 

Mehmetçik'in, teröristleri öldürdüğü operasyonda 'kimyasal silah' kullandığını öne süren HDP'ye destek veren TTB  Başkanı Şebnem Korur Fincancı, terör örgütünün kanalında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni suçladı.

Teröristlerin cesetlerini incelediğini söyleyen Fincancı, "Daha önce de incelemiştim. Sinir sistemini doğrudan tutan toksik gazlardan birisi kullanılmış durumda. Çok çeşitli kimyasal silahlar var. Her ne kadar kullanılması yasak olsa da ne yazık ki çatışmalarda kullanıldığını görüyoruz." iddiasını ortaya attı. 

Bakan Yumaklı: Tüm yurtta 48 yangınla mücadele edildi Ege ve Akdeniz'de alarmdayız Bakan Yumaklı: Tüm yurtta 48 yangınla mücadele edildi Ege ve... Haberi Görüntüle

CHP'DEN SKANDALA DESTEK GELDİ

Fincancı'nın skandal ifadelerine  destek CHP'den geldi. Geçmişte PKK'ya destek yürüyüşlerinde yer alan CHP İMilletvekili Tanrıkulu, sosyal medya hesabından  propagandaya destek veren bir paylaşımda bulundu. Tanrıkulu, Meclis'e soru önergesi vereceğini söyledi.

PKK iddialarına açıkça destek veren Tanrıkulu, “Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur.Yarın itibariyle iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım.Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading