Yandex Metrica

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın İran gençlik sorumlusu öldürüldü

Son dakika haberleri... MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Barzan Hesenzade'yi Irak'ın Kandil bölgesinde düzenlediği operasyonla yok etti.

Gündem

03.04.2024, 15:06

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi devam ederken Irak'ın Kandil bölgesinde bir terörist daha etkisiz hale getirildi.

MİT, terör örgütüne 2016 yılında dahil olan "Tolhildan Kandil" kod adlı terörist Barzan Hesenzade'yi Kandil kırsalındaki yerini tespit etti.

Terör örgütü elebaşları Cemil Bayık ve Duran Kalkan'la irtibatlı olduğu da belirlenen terörist Hesenzade, MİT'in saha ajanları tarafından adım adım takip edildi.

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

KANDİL'DE NOKTA OPERASYON

MİT'in saha ajanları terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Barzan Hesenzade'yi Irak'ın Kandil bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

ÖRGÜTE ELEMAN KAZANDIRIYORDU

Terörist Hesenzade'nin, Barzan örgüte eleman kazandırma faaliyetleri yürüttüğü tespit edildi.

Habere Tepki Ver

4

1

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading