Yandex Metrica

MİT içindeki hain ifşa oldu! FETÖ'nün köstebeği teşkilata nasıl sızdı?

MİT içindeki hain ifşa oldu! FETÖ'nün köstebeği teşkilata nasıl sızdı?

FETÖ itirafçısı MİT köstebeğini deşifre etti! Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) 2013-2016 yılları arasında istihbarat uzman yardımcısı olarak görev yapan bir personelin PKK ile iş birliği yapan bir FETÖ'cü olduğunu ortaya çıkardı.

Gündem

20.05.2024, 00:53

FETÖ/PDY üyelerine yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında FETÖ itirafçısının beyanlarıyla MİT içerisine sızmış bir personeli açığa çıkardı. Milli İstihbarat Teşkilatında 2013-2016 yılları arasında istihbarat uzman yardımcısı olarak görev yapan Fatih K., teşkilatın araştırmaları sonrası 2016 yılında MİT'ten uzaklaştırıldı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Haberi Görüntüle

FETÖ KÖSTEBEĞİ NASIL SEÇTİ?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Fatih K., hakkında 'Siyasal ve Askeri Casusluk' ve 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' suçundan iddianame düzenledi. Söz konusu iddianame İstanbul Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. 

Cobra Kai 7. sezon ne zaman? Cobra Kai 6. sezon 2 kısım var mı? Cobra Kai 7. sezon ne zaman? Cobra Kai 6. sezon... Haberi Görüntüle

ÖRGÜT DERSHANESİNDE EĞİTİM GÖRDÜ

FETÖ tutuklusu olarak yargılanan Fatih K., hakkında hazırlanan iddianamede FETÖ'den itirafçı olan 3 kişinin beyanlarının bulunduğuna yer verildi. Beyanlarda ilk olarak Fatih K.'nın memleketinde örgüte ait dershanelerde öğrenim gördüğünü daha sonra MİT'in eğitim sürecinde karşılaştıkları anlatıldı.

Gözler Kabine toplantısında: Yüzde 50 indirim beklentisi Gözler Kabine toplantısında: Yüzde 50 indirim beklentisi Haberi Görüntüle

GÖZE BATMAMAK İÇİN EVLİLİĞİNİ ERTELEDİ

Kod adının Yavuz olduğu öğrenilen Fatih K.'nın 2013 yılında MİT'e girmek için girdiği eğitimde FETÖ evlerinde kaldığı, kendisinden sorumlu kişinin kod adının Şeref olduğu belirtildi. Öte yandan  Fatih K.'nın örgüte bağlılığının tam olduğu o dönem evlenmek istediği kadının FETÖ'nün üniversitesinde okuduğu için kurumda sorun çıkmaması adına evliliği ertelediğine dikkat çekildi.

Son dakika: İzmir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik akımı olayında 27 şüpheli adliyeye sevk edildi Son dakika: İzmir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik akımı olayında... Haberi Görüntüle

FETÖ'YE MİT'İN PKK FAALİYETLERİNİ AKTARDI

MİT'e girdikten sonra eşinin örgüt bağlantılı çıkması nedeniyle MİT'ten uzaklaştırılan Fatih K.'nın kuruma dava açtığı bu davayı da yine Sadık kod isimli örgüt üyesinin takip ettiği anlatılan iddianamede, MİT'te çalıştığı süre içerisinde kurumun faaliyetleri, çalışanlar hakkında bilgi ve belge konusunda örgüte bilgi aktarımı yaptığı anlatıldı. Bir itirafçı Fatih K.'nın özellikle FETÖ'ye MİT'in PKK ile ilgili faaliyetleri konusunda detaylı bilgi paylaşımında bulunduğunu çalışma evlerine belge ve bilgi getirdiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading