Yandex Metrica

Milyonların gözü kabine toplantısında! Masada hangi konular var?

Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda 31 Mart pazar günü yapılacak seçimlerinin güvenliği ve yurt çapındaki tedbirlerin yanı sıra terörle mücadele ve ekonomi yol haritası da kabine gündeminde oldu. Ayrıca öğretmen atamalarına ilişkin takvim de kabinede ele alındı.

Gündem

17.05.2024, 19:57

Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün saat 15.10'da Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda 31 Mart pazar günü yapılacak seçimlerinin güvenliği ve yurt çapındaki tedbirlerin yanı sıra terörle mücadele ve ekonomi yol haritası da kabine gündeminde olacak. Ayrıca öğretmen atamalarına ilişkin takvim de kabinede ele alınacak. Kabinede 8. yargı paketi, Aile Gençlik Fonu’ndaki son durum, iç ve dış gelişmeler yer alacak.

Mardin'de BOZDOĞAN-50 operasyonu! Kırmızı listedeki PKK'lı 'Herekol' Taner Öğmen etkisiz hale getirildi! Mardin'de BOZDOĞAN-50 operasyonu! Kırmızı listedeki PKK'lı 'Herekol' Taner Öğmen etkisiz... Haberi Görüntüle

EKONOMİ İLK SIRADA

Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede ekonomi ilk sırada yer alıyor. Enflasyonla mücadele için atılan adımların etkisi ele alınacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapması bekleniyor. Ayrıca yaklaşan ramazan öncesinde gündemdeki bir diğer başlık ise gıda fiyatları olacak. Bu süreçte fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapılmaması için atılan adımlar ve yapılan denetimler de masaya yatırılacak. Son zamanlarda peş peşe zamların yapıldığı kırmızı et de kabinenin gündeminde yer alacak. 

Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok... Haberi Görüntüle

YEREL SEÇİM

81 il ve 922 ilçede kesin aday listeleri seçim kurullarında askıya çıktı. Oy pusulalarının basımına başlandı. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin, huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için alınacak önlemler de masada olacak.

Son dakika: Kıbrıs tezkeresi Meclis'ten geçti Son dakika: Kıbrıs tezkeresi Meclis'ten geçti Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE VE F-16 SÜRECİ

Yurt içi ve dışında devam eden terörle mücadele operasyonlarında gelinen son durumun da kabinede değerlendirilmesi öngörülüyor. F-16 tedariği sürecinde, Amerikan tarafından gelen teklif ve kabul mektupları Milli Savunma Bakanlığı’na ulaştı. O mektuplara ilişkin değerlendirmelerin de kabinede yapılması bekleniyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları da ele alınacak.

İstanbul'da patlayıcı yüklü jetski paniği! Savaş gemisine intihar saldırısı yapacaktı İstanbul'da patlayıcı yüklü jetski paniği! Savaş gemisine intihar saldırısı yapacaktı Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMALARI

Öte yandan öğretmen atamalarına ilişkin takvimin de toplantıda masaya yatırılması bekleniyor. Kabine Toplantısı sonrasında da öğretmen atamalarına ilişkin detaylar netleşecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading