Yandex Metrica

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Zeytin Dalı Harekatı paylaşımı! 5. yılında şehitlerimiz anıldı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Zeytin Dalı Harekatı paylaşımı! 5. yılında şehitlerimiz anıldı

Milli Savunma Bakanlığı, 20 Ocak 2018'de başlayan Zeytin Dalı Harekatı'nın 5. yıl dönümünde şehit ve gazileri anan bir paylaşım yaptı.

Gündem

23.01.2024, 22:17

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı'nın 5. yıl dönümünde şehit ve gazileri andı. 

MSB'den 20 Ocak 2018'de başlayan harekatın beşinci yılı dolayısıyla yapılan açıklamada, harekatı başarıyla icra eden Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin anıldığı vurgulandı. 

Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O cani tutuklandı! Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O... Haberi Görüntüle

GÖZLERİNİ KIRPMADAN ŞEHADETE YÜRÜDÜLER 

Açıklamada, "Canları pahasına mücadele eden, ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, harekata ilişkin verilerin yer aldığı grafik paylaşıldı. Buna göre, Zeytin Dalı Harekatı, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan 72 askerin anısına 72 savaş uçağının hava taarruzuyla başladı.

MSB kaynaklarından ABD'ye 'hava savunma sistemi' tepkisi: Teröre verdiğiniz desteği çekin MSB kaynaklarından ABD'ye 'hava savunma sistemi' tepkisi: Teröre verdiğiniz desteği... Haberi Görüntüle

7 BİN 314 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Operasyon, siviller, tarihi yapılar ve ibadethanelere zarar verilmeden uluslararası hukuka uygun ve insan haklarına saygılı bir şekilde tamamlandı.

Zeytin Dalı Harekatı'nda 7 bin 314 terörist etkisiz, 2 bin kilometrekare alan da güvenli hale getirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading