Yandex Metrica

Milli Savunma Bakanı Akar Polonyalı mevkidaşı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Akar Polonyalı mevkidaşı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak ile görüştü. Yapılan görüşmede, ikili ve bölgesel savunma, güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulurken, NATO içindeki stratejik işbirliğine dikkat çekildi.

Gündem

23.01.2024, 22:12

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Orta ve Doğu Avrupa'nın en büyük askeri fuarı 'MSPO Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı' için geldiği Kielce kentinde Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak ile görüştü. 

İmamı okla vuran saldırganın yeni görüntüleri çıktı İmamı okla vuran saldırganın yeni görüntüleri çıktı Haberi Görüntüle

BÖLGESEL SAVUNMADA İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ 

İkili ve bölgesel savunma, güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alıverişinde bulunulan görüşmede, Akar tarafından iki ülkenin NATO içindeki stratejik iş birliğine dikkat çekilirken, askeri eğitim, iş birliği ile savunma sanayisi alanlarındaki mevcut iş birliğinin devamının ve bu alanlardaki imkanların daha da artılmasının önemine vurgu yapıldı. 

Seni yanlış tanımışım Uzun Adam! Köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden Mahra'nın annesinden Erdoğan'a duygulandıran mesaj! Seni yanlış tanımışım Uzun Adam! Köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden Mahra'nın... Haberi Görüntüle

TAHIL ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ 

Görüşmede, Polonya Savunma Bakanı Blaszczak'ın, Akar'a, Ukrayna-Rusya arasında ateşkesin sağlanması ve tahıl konusundaki çalışmalarda aldığı inisiyatif dolayısıyla teşekkür ettiği öğrenildi.

Irak’ın kuzeyine Pençe-Kilit darbesi: Çok sayıda PKK'lı terörist öldürüldü Irak’ın kuzeyine Pençe-Kilit darbesi: Çok sayıda PKK'lı terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

BAKANLAR TÜRK VE POLONYA BAYRAKLARI ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ 

Başlangıcında gazetecilerin görüntü almasına izin verilen görüşme öncesinde iki bakan, Polonya ve Türk bayrakları önünde fotoğraf çektirdi.

Bu sırada Blaszczak, bayrakları işaret ederek, ikisinin de "aynı renklere" sahip olduğunu ifade etti. Bakan Akar da bunun üzerine Türkiye ve Polonya arasındaki köklü tarihi geçmişe ve ortak değerlere vurgu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading