Yandex Metrica

Mezuniyet töreninde utanç verici müdahale: Filistin'e destek pankartları toplatıldı: Başlarız Gazze'nize!

ABD’de Columbia Üniversitesi’nde başlayan ve dünya genelinde birçok üniversiteye yayılan Gazze’ye destek gösterileri devam ederken Mersin'de mezuniyet töreninde Filistin'e destek olmak isteyen öğrenciler utanç verici müdahaleyle karşılaştı.     

Gündem

23.05.2024, 17:41

Mersin Üniversitesi mezuniyet töreninde öğrenciler tarafından açılan Filistin pankartlarına müdahalede bulunuldu. Bir şahsın panlartlara müdahalesi sırasında akademisyen olduğu belirtilen kişinin "Başlarım Gazze'nizden. Gazze'nin Allah belasını versin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 

İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik soykırımı aylardır gece-gündüz demeden devam ediyor. Siyonist rejim; genç, çocuk yaşlı demeden binlerce masum insanı katlederken, dünyadan bu soykırıma tepkiler artarken özellikle Amerika'daki üniversitelerdeki başlayan protestolar tüm Avrupa'ya yayılmaya başladı. ABD'de başlayan birçok ülkeye yayılan gösteriler sürerken, ülkemizde Mersin Üniversitesi'nde çekilen bir görüntü utandırdı. Mersin Mezuniyet töreninde Gazze'ye destek pankartı açan öğrencilere görevlilerin sert müdahale edildi.

Bakan Fidan'dan kritik temas: Nijer Devlet Başkanı Tiani ile görüştü Bakan Fidan'dan kritik temas: Nijer Devlet Başkanı Tiani ile görüştü Haberi Görüntüle

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE PANKARTLAR AÇILDI 

Mersin Üniversitesi'nde, '2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni' yapıldı. Törenlerin klasiği olan kortej yürüyüşü düzenlendi. Kortej esnasında öğrenciler, her üniversite mezuniyetinin klasiği haline pankartlar ellerde hazır bulundu.

Marmaris'te tur teknesi alev alev yandı: Çok sayıda yaralı var Marmaris'te tur teknesi alev alev yandı: Çok sayıda yaralı var Haberi Görüntüle

GAZZE PANKARTLARINA MÜDAHALE 

Bu sırada Gazze'ye destek amacıyla bir grup kadın öğrencinin açtığı pankarta ise görevliler tarafından hemen müdahale edildi.O sırada bir akademisyenin ise "Gazze'nin Allah belasını versin." dediği duyuldu. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler yoğun tepki çekti.

Habere Tepki Ver

1

0

2

1

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading