Yandex Metrica

Meteorolojiden peş peşe sağanak uyarısı: Sıcaklık 15 dereceye kadar düşecek

Meteorolojiden peş peşe sağanak uyarısı: Sıcaklık 15 dereceye kadar düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 5 günlük haritalı hava tahmin raporuna göre sıcaklıkların düşüşe geçeceği bildirildi. Yapılan açıklamada yurt genelinde hava sıcaklıklarının yarın da düşük olacağı ve sağanak yağışın pek çok ilde etkisini sürdüreceği kaydedildi.

Gündem

23.01.2024, 19:50

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yurt genelinde hava sıcaklıklarının yarın da düşük olacağı ve sağanak yağışın pek çok ilde etkisini sürdüreceği belirtildi.

Başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ilde etkili olan sağanak yağış trafiği olumsuz etkilerken, vatandaşlar da şemşiyeleriyle birlikte yürümekte zorlandı.

Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Haberi Görüntüle

İstifa etmeyenleri tehdit etti! CHP'li belediye başkanından işçi kıyımı: 300 kişiyi işten çıkardı! İstifa etmeyenleri tehdit etti! CHP'li belediye başkanından işçi kıyımı: 300... Haberi Görüntüle

SICAKLIK 15 DERECEYE İNECEK

İstanbul'da sıcaklık bugün 15 dereceye kadar düştü. Sabah erken saatlerinde etkisini gösteren yağmurla birlikte iş ve okullarına gitmek için dışarı çıkanlar mont giymeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün beklenen yağışlardan dolayı çok sayıda kente sarı ve turuncu kodlu uyarı yapmıştı. Uyarılan iller arasında olan İstanbul'da da soğuk hava ve yer yer yağış etkisini gösterdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading