Yandex Metrica

Meteoroloji'den kar ve sağanak uyarıları! 26 Mart bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Hava durumu tahminleri il il

Meteoroloji'den kar ve sağanak uyarıları! 26 Mart bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Hava durumu tahminleri il il

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporu yayınlandı. Yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşerken, Megakent olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. 26 Mart Salı günü hava tahmin raporuna göre, bugün Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ordu, Giresun, Bingöl ve çevreside kuvvetli sağanak etkisini gösterecek. Batı, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nın kuzeyinde de karla karışık yağmur ve kar beklenmekte. Peki 26 Mart bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? 

Gündem

04.04.2024, 17:47

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak etkili olması bekleniyor. Peki 26 Mart bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? 

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yağışların, sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri niçin birbirlerine girdi? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve... Haberi Görüntüle

26 MART SALI BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri ile bu akşam saatlerinde Tekirdağ çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Yarın (Salı) toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin bu akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Salı) toz taşınımı bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Antalya ve Mersin il merkezi hariç) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bölgenin doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading