Yandex Metrica

Meteoroloji'den 41 ile son dakika uyarısı! Çok şiddetli geliyor sel ve su baskını olabilir

Meteoroloji'den 41 ile son dakika uyarısı! Çok şiddetli geliyor sel ve su baskını olabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji tarafından bugün etkili olacak sağanak yağışlar nedeniyle İstanbul ve Ankara da dahil olmak üzere 41 ile sarı kodlu uyarı verildi. Vatandaşlardan ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Son dakika! Meteoroloji'nin son hava tahminlerine göre, bahar yağışları etkisini sürdürecek. Yurdun kuzeybatısında ise yeni bir yağışlı ve serin hava etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçeleri ile Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

LASK Linz 3-2 Galatasaray maç ÖZETİ | Goller ve önemli anlar LASK Linz 3-2 Galatasaray maç ÖZETİ | Goller ve önemli... Haberi Görüntüle

41 İLE SARI KDOLU UYARI

Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 41 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Adana, Amasya, Ankara, Artvin, Bilecik, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Mersin, İstan, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kahramanmaraş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Ardahan, Karabük, Osmaniye yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Haberi Görüntüle

ANİ SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT

Meteoroloji tarafından ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Sosis partisi: Gıdatopya filmi yasaklandı mı? Sosis partisi Amazon'dan kaldırıldı mı? Sosis partisi: Gıdatopya filmi yasaklandı mı? Sosis partisi Amazon'dan kaldırıldı... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA SAĞANAK BEKLENİYOR

Ankara Valiliği, bugün yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu beklendiği uyarısında bulundu. Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden itibaren Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu bekleniyor. Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bilgisi verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading