Yandex Metrica

Meteoroloji'den 12 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı: Şiddetli yağış bekleniyor

Meteoroloji'den 12 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı: Şiddetli yağış bekleniyor

Sağanak yağışlar yurt genelinde devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 12 kent için uyarı geldi. Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Gündem

23.01.2024, 21:03

Haziran ayının ortalarında olmamıza rağmen sıcaklıklar düştü ve yurt genelinde sağanak yağışlı hava etkili oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre; bugün de şiddetli yağış etkisini devam ettirecek.

Kan, tez ve gözyaşı! İhanet gecesine ait acil servis görüntüleri paylaşıldı! Kan, tez ve gözyaşı! İhanet gecesine ait acil servis görüntüleri... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Hava sıcaklıklarının iç Ege ve Akdeniz'de 2 ila 4 derece artacağı, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'de 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Kuzeyli, Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında kuvvetli esmesi bekleniyor.

Fenerbahçe-Lugano maçı tek maç mı, rövanşı var mı? Fenerbahçe yenilirse, berabere kalırsa ne olur? Fenerbahçe-Lugano maçı tek maç mı, rövanşı var mı? Fenerbahçe yenilirse,... Haberi Görüntüle

SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Afyonkarahisar, Kütahya çevreleri ve Diyarbakır'ın kuzey ve batı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz(Sinop hariç) Sakarya, Çankırı, Ardahan, Kars çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli; Trabzon, Rize, Artvin, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’nun kuzeybatısında çok kuvvetli ve şiddetli olması tahmin ediliyor.

2024 Haziran konut satış istatistikleri | Haziran'da kaç ev satıldı? 2024 Haziran konut satış istatistikleri | Haziran'da kaç ev satıldı? Haberi Görüntüle

SU BASKINLARINA DİKKAT!

Sağanak yağışların yer yer çok kuvvetli (51-100kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Metin Kıratlı, AYM üyeliğine atandı Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Metin Kıratlı, AYM üyeliğine atandı Haberi Görüntüle

12 İL İÇİN UYARI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Karadeniz (Sinop hariç) Çankırı, Ardahan, Kars çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli(21-50 kg/m2) Trabzon, Rize, Artvin, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’nun kuzeybatısında çok kuvvetli ve şiddetli olması tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading