Yandex Metrica

Meteoroloji gün ve saat verdi: İl il uyarıldı! O illerimizde sağanak yağış etkisini gösterecek

Meteoroloji gün ve saat verdi: İl il uyarıldı! O illerimizde sağanak yağış etkisini gösterecek

Meteoroloji’den yapılan son dakika hava durumu verilerine göre, sağanak yağış yurt genelinde etkisini gösterecek. Bugün akşam saatlerinde ve yarın sabah saatlerinde bazı illerimizde sağanak yağış etkili olacak.

Gündem

23.01.2024, 22:11

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü verilerine göre bugün akşam saatlerinde ve yarın sabah saatlerinde yurdun belli kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteorolojiden yapılan uyarılarda sağanak yağışların etkisini sürdürecek. bugün akşam saatlerinde ve yarın sabah saatlerinde yurdun belli kesimlerinde sağanak yağış tahmin ediliyor.

Bir suç örgütü daha çökertildi! Elebaşı dahil 9 kişi yakalandı Bir suç örgütü daha çökertildi! Elebaşı dahil 9 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

Şanlıurfa'da 14 DEM Partili gözaltına alındı Şanlıurfa'da 14 DEM Partili gözaltına alındı Haberi Görüntüle

SAĞANAK YAĞIŞ, BUGÜN VE YARIN ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Dün akşam saatlerinde Eskişehir’de görülen sağanak yağış, bugün de etkili oldu. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'de yağışlı havanın akşam saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olması bekleniyor. Kent merkezinde ve ilçelerde beklenen sağanak yağışın, yarın sabah saatlerinde de etkili olacağı tahmin ediliyor. Sağanak yağışa yer yer gökgürültülü sağanak yağışın eşlik etmesi bekleniyor.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

Şimdi sıra 'beşinci kol teşkilâtı' Mason localarında! Soykırımcılara vurulmuş büyük bir darbe olacak Şimdi sıra 'beşinci kol teşkilâtı' Mason localarında! Soykırımcılara vurulmuş büyük... Haberi Görüntüle

ÇEVRE İLLERDE DE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Ayrıca bölgede yer alan Kütahya, Bilecik ve Bursa'da da hem kent merkezlerinde hem de ilçelerde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading