Yandex Metrica

Meteoroloji'den 19 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli sağanak ve fırtınaya dikkat

Meteoroloji'den 19 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli sağanak ve fırtınaya dikkat

Son dakika haberleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, aralarında İstanbul'un da bulunduğu 19 ilde gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 19:54

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Marmara genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar ile yer yer fırtına ve kısa süreli kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi.

Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kaç kişi atanacak, branş dağılımı Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne... Haberi Görüntüle

19 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar, Antalya, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova için sarı kodlu uyarı yayınladı.

23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk Yıldızları jet gösterisi nereden izlenir? 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINAYA DİKKAT

Bugün öğleden sonra ise Antalya’nın batısı ile Muğla’nın güneyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağının tahmin edildiği bildirildi. Isparta çevreleri ile Konya’nın kuzey ve batısı, Afyonkarahisar’ın doğusu, Burdur’un doğusu ile Antalya’nın doğusunda bugün sabah saatlerinden sonra beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiği ifade edilen açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğine işaret edildi.

İstanbul ve 18 il için sarı kodlu uyarı (Hafta sonu hava nasıl olacak?) - 4

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Cumartesi günü İstanbul'da yer yer kıs asüreli sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların Anadolu yakasında etkili olması bekleniyor. Pazar günü rüzgarın durulması ve yağışlı havanın da etkisini kaybetmesi bekleniyor. Rüzgarın durulmasıyla hava sıcaklığının da Pazar günü biraz daha ısınması tahmin ediliyor.

İstanbul ve 18 il için sarı kodlu uyarı (Hafta sonu hava nasıl olacak?) - 6

Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Haberi Görüntüle

SARI KODLU UYARI NEDİR?

Sarı kodlu uyarı, havada "potansiyel tehlike durumuna işaret ediyor. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli davranılması uyarısında bulunuluyor.

İstanbul ve 18 il için sarı kodlu uyarı (Hafta sonu hava nasıl olacak?) - 7
İstanbul ve 18 il için sarı kodlu uyarı (Hafta sonu hava nasıl olacak?) - 8
İstanbul ve 18 il için sarı kodlu uyarı (Hafta sonu hava nasıl olacak?) - 9
İstanbul ve 18 il için sarı kodlu uyarı (Hafta sonu hava nasıl olacak?) - 10
İstanbul ve 18 il için sarı kodlu uyarı (Hafta sonu hava nasıl olacak?) - 11

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading