Yandex Metrica

Mersin'deki kalleş saldırıdan yeni görüntü! Teröristler kendini böyle patlatmış

Mersin'deki kalleş saldırıdan yeni görüntü! Teröristler kendini böyle patlatmış

Mersin'de polisevine düzenlenen alçak terör saldırısı sırasında 1 polis memurunu şehit eden 2 kadın teröristin kendilerini patlattıkları anın görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Mersin'de 26 Eylül gecesi Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısına ilişkin yeni görüntüler ve bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir polisin şehit olduğu iki kadın PKK'lının da kendini patlattığı görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde polis ve bekçilerin teröristlerle çatıştığı anlar yer alırken, çatışma sonrası yaralanan teröristin kendisini patlatma anı da görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER KENDİNİ BÖYLE PATLATTI

Ortaya çıkan son görüntüde silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın teröristin çatışma sonrası sırt çantalarındaki patlayıcıyı infilak ettirdiklerine ilişkin anlar yer aldı. Kameraya yansıyan görüntülerde, silahlı çatışma bilgisini alarak bölgeye giden bekçiler nizamiye kapısına doğru temkinli yaklaştıkları sırada büyük bir patlama meydana geldiği görülüyor.

Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Haberi Görüntüle

ARAÇ VE AĞAÇLAR YANDI

Büyük bir alev topunun ortaya çıktığı patlama sonrası bölgede park halindeki aracın ve ağaçların yanmaya başladığı görülüyor. Bir süre sonra bekçilerin patlamanın olduğu yere doğru ilerledikleri anlara ilişken görüntüler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading