Yandex Metrica

Mersin'de vahşice katledilmişti! Özgecan Aslan 9. yılında mezarı başında anıldı!

Mersin'de vahşice katledilmişti! Özgecan Aslan 9. yılında mezarı başında anıldı!

Özgecan Aslan, Mersin'in Tarsus ilçesinde 9 yıl önce bindiği minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken tarafından vahşice katledilmişti. Aslan bugün ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Gündem

23.02.2024, 09:38

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2015 yılında üniversiteden eve gitmek için bindiği minibüste, şoför Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülmüştü.

Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Haberi Görüntüle

ÖLÜMÜNÜN 9'UNCU YILINDA ANILDI

Ölümünün 9'uncu yılında ise Özgecan Aslan'ın ailesi ve yakınları mezarı başında dualar ederek andı. Özgecan Aslan'ın annesi Songül ve babaı Mehmet Aslan, ailesi ve yakın arkadaşları mezarına çiçek bırakarak dua etti.

MEB'den öğretmenler için duyurdu! Başvuru tarihleri belli oldu MEB'den öğretmenler için duyurdu! Başvuru tarihleri belli oldu Haberi Görüntüle

''ÖZGEM'DEN SONRA 5 BİN KADIN ÖLDÜRÜLDÜ''

Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan ise gözyaşlarına hakim olamayarak; "Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin. Devletimizin artık buna el atmasını istiyoruz. Özgem'den sonra 5 bin kadın öldürüldü. Hiç kimsenin evladı öldürülmesin. Çok acı bir şey. Ölene kadar da unutulmaz bu acı" dedi.

Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Haberi Görüntüle

BABA ASLAN'DAN YÜREK BURKAN SÖZLER

Baba Mehmet Aslan ise kızının mezarı başında; "Ateş düştüğü yeri yakar. 9 yıldır ifade ettiğimiz duyguları maalesef büyük bir kesim anlamadı, anlamamış. Özgecan Aslan, bizim kızımız olarak dünyaya geldi ama kalbi olan, vicdanı olan, canı olan her anne-babanın kızı oldu. Her evin kızı oldu. Kadına şiddetin önüne geçmek mümkün değil, binlerce yıldır olduğu gibi. Kadına şiddetin önüne geçilebilmesi için insanların okuması, düşünmesi, akletmesi lazım" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading