Yandex Metrica

Meral Akşener'in dinozor fantezisi: 66'lık Selanikli, nesli tükenmiş hayvanlara taktı

Meral Akşener'in dinozor fantezisi: 66'lık Selanikli, nesli tükenmiş hayvanlara taktı

Şehit yakınının bacısına küfrederek Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de patlattığı lağım, İYİ Parti Genel Merkezi'ne uzandı. Meral Akşener liderliğindeki parti 'dinozor' konulu rezil bir klibe imza attı.

Gündem

23.01.2024, 19:37

Anket şirketlerine "Oyumuzu yüksek gösterin" diyerek 720 milyon lira para bayılan Meral Akşener reklam panosu, sosyal medya kampanyası ve pahalı klipler için kesenin ağzını iyice açtı. Bu tip faaliyetlere son 2 ayda 3,6 milyar lira harcayan İYİ Parti Genel Başkanı, yayınladığı son kliple birlikte etrafa saçtığı şeyin sadece para olmadığını gözler önüne serdi. 

İYİ Parti hesabından paylaşılan 'dinozor' klibinde Akşener, AK Parti yöneticilerini nesli tükenmiş hayvanlara benzetmekle kalmadı, AK Parti'ye gönül vermiş milyonlara da çirkin bir üslupla hakaret etti. 

Bingöl'de bir şehit yakınına "Senin bacını s.kerim" diye küfretmiş İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a uzun süre sahip çıkan ancak meydana gelen infial karşısında geri adım atmak zorunda kalan Akşener, hazırlattığı son kliple bilinçaltındaki lağımı tıpkı Türkkan gibi patlatmış oldu. 

İBB UKOME Martı TAG toplantısı ne zaman, saat kaçta? Martı TAG İstanbul'da serbest mi olacak? İBB UKOME Martı TAG toplantısı ne zaman, saat kaçta? Martı... Haberi Görüntüle

DISNEYLAND OLSA BİLET SIRASINA GİRERLER

Ankara'da Melih Gökçek döneminde büyük umutlarla inşa edilen ancak CHP'li Mansur Yavaş tarafından çürümeye terk edilmiş ANKA Park projesindeki dinozorları konu alan klip, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibine hakaretin yanında tehditvâri ifadeleriyle de dikkat çekti. 

"Bundan yaklaşık 240 milyon yıl önce ortaya çıkan dinozorlar başlarına gelecek felaketlerden o yıllarda habersizdi" denilen klipte konu profesyonel bir kurguyla ANKA Park projesindeki dinozorlara, oradan da 20 yıllık AK Parti iktidarına getirildi. 

ABD'ye, Fransa'ya, Japonya'ya, Çin'e ya da Hong Kong'a gitse Disneyland'da eğlenmek için bilet sırasına girecek İYİ Parti'li gençler ise yurtdışındaki tesislerden daha iyi olabilecek ANKA Park projesinin çürümeye mahkum edilmesinden garip bir zevk duyarak sözkonusu klibi keyif içinde paylaştı. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Haberi Görüntüle

GÖKTAŞININ NEREYE DÜŞECEĞİ BELLİ OLMAZ

15 Temmuz öncesi ekranlara çıkıp "Ben başbakan olacağım" diyen ancak birtakım hayalleri suya düşen 66 yaşındaki Meral Akşener için gerçek felaketin ne olacağı 2023 seçimlerinde belli olacak. 

240 milyon yıl önce havadan indiğine inanılan göktaşları dinozorlar için felaket olmuştu. 15 Temmuz darbe girişimi ise ABD aparatı Fetullahçı Terör Örgütü için felaket oldu. 1895 yılında Diyarbakır'da devlete başkaldıran Ermenilerin Selanik'e sürülmesi de kendileri için felaket anlamına geliyordu. Akşener'in öz kuzeni Kızıl Soros Osman Kavala'nın hem Gezi hem de 15 Temmuz'a verdiği destek onun için felaket bir durumla sonuçlandı. NASA'daki bilimadamları bir sonraki göktaşının neyin üzerine düşeceğini tahmin etmeye çalışıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading