Yandex Metrica

Meral Akşener'den esnafın Mansur Yavaş mesajına dikkat çeken yanıt

Meral Akşener'den esnafın Mansur Yavaş mesajına dikkat çeken yanıt

Ankara'da esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanı, sizi de başbakan olarak görmek istiyoruz" diyen esnafa, "Seçmen velinimetimizdir. Söylediği söze saygı duyuyoruz" karşılığını verdi. Meral Akşener'in esnafa verdiği yanıt Kılıçdaroğlu'na mesaj olarak yorumlandı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Altılı masada 'Kimin aday olacağı' sorusu yanıtını ararken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında ''Altılı Masa'nın noter olma görevi yok. Aday konusu belli bir noktaya geldikten sonra çözümlerimizi ortaklaştıracağız. Masaya biz de aday getirebiliriz. Aday CHP’li de olabilir. Kazanmak önemli” şeklinde sarf ettiği sözler sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine 'Susun' talimatı vermişti.

Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine böyle yürümüşlerdi... Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine... Haberi Görüntüle

“MASAYA BİZ DE ADAY GETİREBİLİRİZ”

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylık ihtimalini değerlendiren Meral Akşener, ''Sosyal belediyecilik konusunda her ikisi de iyi. Ben onları methediyorum. Aday olmalarıyla ilgili bir problemim yok. CHP'ye dedim ki, ‘Bu iki arkadaşımızın isimleri önde gidiyor. Anketlerde çıkıyorlar. Bu iki arkadaşımızın seçmeninin taraftar hale dönmesi yarına yönelik problem yaratır. Bu arkadaşlarımızın içinden aday gösterilecekse biz varız' dedik. Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı tarifine katıldığımı ifade ettim. Biz hem kazanacak bir aday, hem aklı başında, devlet deneyimi olan, bugünkü tuhaflıklara müsaade etmeyecek birini seçeceğiz. Orada bir dayatma söz konusu olamaz. Orada bir ortak akıl ortaya çıkacaktır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olma hakkı mevcut. Diğer genel başkanların da aday olma konusunda teklifleri ve hakları mevcut'' ifadelerini kullanmıştı.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere İstanbul'a bekliyoruz' Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel... Haberi Görüntüle

ESNAFIN 'YAVAŞ' MESAJINA YANIT: SAYGI DUYARIZ

Bu sabah saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'ndeki esnafı ziyaret eden Akşener, hal esnafı ile sohbet etti, sorunlarını dinledi. Meral Akşener, "Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanı, sizi de başbakan olarak görmek istiyoruz" diyen esnafa, "Seçmen velinimetimizdir. Söylediği söze saygı duyuyoruz" karşılığını verdi. 

Meral Akşener'in esnafa verdiği yanıt Kılıçdaroğlu'na mesaj olarak yorumlandı.

Abdullah Köklü kimdir? Tokat Valisi Abdullah Köklü nereli kaç yaşında? Abdullah Köklü kimdir? Tokat Valisi Abdullah Köklü nereli kaç yaşında? Haberi Görüntüle

ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

Akşener, daha sonra halde esnafla kahvaltı yaptı ve Başkent İlçeler Terminaline geçti. Akşener, terminal esnafıyla da görüşerek, sorunlarını dinledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading