Yandex Metrica

Meral Akşener vatandaşla tartıştı: 'Vermeyin kardeşim bize oy'

Meral Akşener vatandaşla tartıştı: 'Vermeyin kardeşim bize oy'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Mamak ilçesindeki esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşla tartıştı. Vatandaşın "Cumhurbaşkanlığında, Mansur Başkanı da İmamoğlu'nu da desteklediniz. Şimdi niye desteklemiyorsunuz?" sorusuna "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de." karşılığını verdi.

Gündem

06.04.2024, 19:33

Seçim çalışmaları çerçevesinde Ankara'nın Mamak ilçesinde partisinin Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır ile esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada bir vatandaşın CHP ile ittifakın devam ettirilmemesine ve yerel seçimlerde özellikle Ankara'da ve İstanbul'da aday çıkarılmasına tepki göstererek "Milletvekilliğinde güzelce aldınız da niye şimdi belediye başkanlıklarında ayrılıyorsunuz?" şeklindeki sorusuna "Biz seçtirdik zamanında kardeşim. Bugün de 'tek başımıza bir girelim, görelim' dedik. Sen vereceksen ver. Hangi milletvekilini aldık biz?" diyerek cevap verdi. Tartışmanın devamında aynı kişinin "Cumhurbaşkanlığında, Mansur Başkanı da İmamoğlu'nu da desteklediniz. Şimdi niye desteklemiyorsunuz?" sorusuna Akşener, "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de." karşılığını verdi. Bu cevabın ardından gelen "Niye döndünüz?" sorusuna sinirlenen Akşener, "Sizin için mi parti kurduk biz? Biz bu millet için parti kurduk. Vermeyin kardeşim bize oy. Gidin CHP'yi destekleyin seçtirin. DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Sokak hayvanları düzenlemesine uymayan belediyeler yandı: Hapis cezası var Sokak hayvanları düzenlemesine uymayan belediyeler yandı: Hapis cezası var Haberi Görüntüle

BASINA DERT YANDI

Esnaf ziyaretine devam eden Akşener girdiği kasap dükkanında basın mensuplarına "Hür müstakillik kadar zor, bir tarafıyla da çok kolay bir iş yokmuş. Kimseye yaranamıyorsun. Daha evvel, 'CHP ile yan yana niye oldun, PKK'yla berabersin, teröristsin.' Şu anda da 'Sen neden CHP'yi desteklemiyorsun?' diye bir soru var. Çok zor. Ama seçmeni memnun etmek en önemlisi." açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading