Yandex Metrica

Meral Akşener vatandaşla dalga geçti! Korumaları ise tartakladı!

Meral Akşener vatandaşla dalga geçti! Korumaları ise tartakladı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, işten çıkarıldığı için kendisiyle konuşmak isteyen vatandaşı tersledi.

Gündem

28.02.2024, 02:29

Mersin'deki seçimlerde ittifak yapmadıklarını vurgulayan Akşener'in korumaları, kucağında çocuğu da bulunan vatandaşı tartakladı. Mehmet Açıkgöz isimli vatandaş, "Haksız şekilde işimden edildim. Ben bunu çarşıda Akşener'e söylediğimde gereğini yapacağı konusunda söz verdi. Ben de şimdi 'Söz vermiştiniz ne oldu?' diye sormaya geldim. Korumalar aldı itekledi beni." diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin'de düzenlenen "Ben Kadınım Umudun Adıyım" programına katılmak için Yenişehir Atatürk Kültür Merkezine gitti.

Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar para verecek? Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar... Haberi Görüntüle

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı: Netanyahu yargıda hesap verecek Son dakika: Dışişleri Bakanlığı: Netanyahu yargıda hesap verecek Haberi Görüntüle

 AKŞENER'İN KORUMALARI TARTAKLADI

Bu sırada kucağında çocukla Akşener'in yanına gelen Mehmet Açıkgöz, "Büyükşehir Belediyesinden 4 bin insan çıkarıldı haberiniz var değil mi? İttifak yaptığınız insanlar buna sebep oldu." ifadelerini kullandı.

Akşener'in, "Mersin'de ittifak yapmadık." şeklinde karşılık verdiği Açıkgöz, korumalar ve partililer tarafından uzaklaştırıldı.

The Boys 4. sezon 9. bölüm ne zaman? The Boys 4. sezon bitti mi? The Boys 4. sezon 9. bölüm ne zaman? The Boys... Haberi Görüntüle

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken 15 Temmuz mesajı: İkaz ediyorum! Devlet Bahçeli'den dikkat çeken 15 Temmuz mesajı: İkaz ediyorum! Haberi Görüntüle

"KORUMALAR ALDI İTEKLEDİ BENİ"

Açıkgöz, gazetecilere, 7 yıl 4 ay çalıştığı Büyükşehir Belediyesinden haksız şekilde işten çıkarıldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Haksız şekilde işimden edildim. Ben bunu çarşıda Meral Başkan'a söylediğimde gereğini yapacağı konusunda söz verdi. Ben de şimdi 'Söz vermiştiniz ne oldu?' diye sormaya geldim. Korumalar aldı itekledi beni."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading