Yandex Metrica

Meral Akşener'i esnaf ziyareti yaparken köpek ısırdı

Meral Akşener'i esnaf ziyareti yaparken köpek ısırdı

Bilecik’in Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı ilçelerinde gezen İYİ Parti lideri Meral Akşener‘i sokak köpeği ısırdı. Akşener’e sağlık ekipleri tarafından hemen iğne yapıldı. Tedbir olarak kuduz aşısı yaptırılan Meral Akşener, programına devam etti ancak veterinere götürülen köpek ise kurtarılamadı.

Gündem

23.01.2024, 19:40

"Ben Cumhurbaşkanı adayı değilim. Kadından imam olmaz. Cumhurbaşkanı aynı zamanda imamlık yapmak durumunda olduğu için ben aday değilim." sözleriyle dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il il gezerek esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ederken talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı.

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

KÖPEK ISIRDI

Geçtiğimiz hafta Bilecik’te Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener‘i sokak köpeği ısırdı. Zor anlar yaşayan İYİ Parti liderine hemen ilk müdahale yapıldı.

Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER'E İĞNE YAPILDI

Köpeğin kendisini ısırmasından sonra zor anlar yaşayan İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e sağlık ekipleri müdahale ederek iğne yaptı. Meral Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

KÖPEK KURTARILAMADI

Tedbir olarak kuduz aşısı yaptırılan Meral Akşener, programına devam etti ancak veterinere götürülen köpek ise kurtarılamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading