Yandex Metrica

Meral Akşener'den üslupsuz sözler: Süpürgeyi eline alıp..

Meral Akşener'den üslupsuz sözler: Süpürgeyi eline alıp..

Çanakkale mitinginde vatandaşlara hitap eden Yedili Masa'nın ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sahnede eline aldığı çalı süpürgesiyle dikkat çekti. Eline aldığı süpürgeyle bel altı göndermelerde bulunarak şaşkınlık yaratan Akşener'in sarf ettiği argo sözler büyük tepki topladı.

Gündem

23.01.2024, 20:51

Yedili Masa'nın ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu Çanakkale'de vatandaşlara hitap ettiği sırada eline çalı süpürgesi aldı. Akşener 'Kadınlara sesleniyorum' dedi ve süpürgenin sapıyla ilgili bel altı göndermede bulundu.

BEL ALTI USLÜPSUZ GÖNERMELERDE BULUNDU 

Mitingde Akşener'den önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açıklamalarda bulundu. Yavaş'ın ardından sahneye çıkan Akşener eline bir çalı süpürgesi alarak 'Kadınlara sesleniyorum' dedi ve süpürgenin sapıyla ilgili bel altı uslUpsüz göndermelerde bulunarak herkesi şaşırttı. 

"ÇİRKİN İFADELERLE PROPAGANDA YAPTI"

Her fırsatta kendisine yönelik çirkin ifadeler kullanıldığı iddiasıyla propaganda yapan Akşener, "Özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu süpürgelerle bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey. Ama ucuyla hayırlısıyla süpüreceğiz inşallah" dedi. Meral Akşener'in üslubu sosyal medyada büyük tepkileri de beraberinde getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading