Yandex Metrica

Sitede Ara

Memurların maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Memur maaşları ne zaman hesaplara yatar?

Memurların maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Memur maaşları ne zaman hesaplara yatar?

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, memurların maaş ödeme tarihi hakkında araştırmalar hız kazanıyor. Normalde her ayın 15'inde ödenen maaşların bu ayın bayram nedeniyle erken ödenmesini bekleyen kamu kurumu çalışanları, arama motorlarında 'Memurların maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Memur maaşları ne zaman hesaplara yatar?' gibi sorgulamalar yapıyor.

Gündem

09.04.2024, 14:05

Ramazan Bayramı öncesinde erken maaş ödemesi alacağı beklentisiyle harekete geçen memurlar, araştırmalarını hızlandırdı. Her ayın 15'inde kamu kurumlarına çalışan memurlara yapılan ödemeler, bu ayın 15'inin hafta sonuna denk gelmesi ve 10 Nisan'ın Ramazan Bayramı olması nedeniyle erken yapılma ihtimali üzerinde duruluyor. Peki, Memurların maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Memur maaşları ne zaman hesaplara yatar?

Başakşehir Avrupa'dan men cezası mı aldı? Beşiktaş ve Trabzonspor'a UEFA ceza verdi mi? Başakşehir Avrupa'dan men cezası mı aldı? Beşiktaş ve Trabzonspor'a UEFA... Haberi Görüntüle

MEMURLARIN MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE Mİ, SONRA MI YATACAK 2024?

Ramazan Bayramı için geri sayım devam ederken, milyonlarca memurun beklediği maaşların ödenme tarihinin erkene çekildiğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Ramazan Bayramı'nın 10-12 Nisan tarihlerine denk gelmesi sebebiyle ödemelerin bu tarihten önce yapılması bekleniyor. Nisan ayı emekli ve memur maaşı ödeme tarihleriyle ilgili resmi bir duyuru yapıldığında, haberimiz güncellenecektir.

Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK NE ZAMAN BİTECEK?

Ramazan Bayramı için tatilin 9 gün olarak belirlendiği açıklandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 10 Nisan'da başlayacağını ve 1,5 günlük sürenin idari izinli sayılacağını ifade etti. Bu sürede Salı günü yarım günü ve pazartesini bayram tatiline ekleyerek toplamda 9 günlük bir tatil imkanı sağlandığını belirtti. Özel sektörün de benzer bir yaklaşıma sahip olduğu bilgisini verdi. Bayram tatili 5 Nisan Cuma günü mesai bitimiyle başlayacak ve 15 Nisan Pazartesi günü mesainin başlamasıyla bitecek.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading