Yandex Metrica

Meclis tarihinde bir ilk gerçekleşecek! Bir dönem içinde 6. Yasama Yılı yarın başlıyor

Meclis tarihinde bir ilk gerçekleşecek! Bir dönem içinde 6. Yasama Yılı yarın başlıyor

TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için yarın özel gündemle toplanıyor. Meclis 3 aylık aranın ardından yasama çalışmalarına yeniden başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Genel Kuruluna hitap edecek.

Gündem

23.01.2024, 22:13

TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için yarın özel gündemle toplanacak. Meclis, 3 aylık aranın ardından yasama çalışmalarına yeniden başlıyor. İlk olarak Meclis Atatürk Anıtı'na çelenk konulacak. Daha sonra saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Meclis Genel Kurulu, saat 14.00'te özel oturumla toplanacak. 

İstanbullular dikkat! Nem oranı yüzde 99'a ulaştı! Meteorolojiden kritik açıklama İstanbullular dikkat! Nem oranı yüzde 99'a ulaştı! Meteorolojiden kritik açıklama Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GENEL KURULA HİTAP EDECEK 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, birleşimi açmasının ardından sunuş konuşması yapacak. Şentop, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Genel Kurula takdim edecek daha sonra İstiklal Marşı okunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan da TBMM Genel Kuruluna hitap edecek.

Genel Kurul, başka bir konuyu görüşmeden çalışmalarını tamamlayaack. 

Meclis başkanlarının yasama yılı açılışı dolayısı ile geleneksel oalrak verdiği akşam resepsiyonu, pandemi sebebiyle verilen iki yıl aranın ardından yeniden düzenlecek. TBMM Tören Alanı'ndaki resepsiyon saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

JD Vance kimdir? Trump'ın Başkan yardımcısı adayı kim? JD Vance kimdir? Trump'ın Başkan yardımcısı adayı kim? Haberi Görüntüle

MECLİS TARİHİNDE BİR İLK  

Meclis, tarihinde ilk kez bir dönem içinde 6. yasama yılına girerek bir ilke de imza atacak.

Öte yandan, 4 Ekim Salı günü siyasi partilerin grup toplantıları da gerçekleştirilecek.

 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading