Yandex Metrica

Mecidiyeköy metrosunda intihar: Seferler durdu, vatandaşlar raylarda yürüdü

Mecidiyeköy metrosunda intihar girişimi! M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcu intihar girişiminde bulundu. Seferlerin durduğu metro istasyonunda yolcular raylarda yürümek zorunda kaldı. 

Gündem

23.05.2024, 17:38

Metroda intihar girişimi seferleri durdurdu. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunduğu nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları arasında normal işletmede yapılmakta, Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri yapılmaktadır. " ifadelerine yer verildi.

Müge Anlı’da kan donduran itiraf: Babaannem ve halam birini öldürüp kıyma makinesinde çekti Müge Anlı’da kan donduran itiraf: Babaannem ve halam birini öldürüp... Haberi Görüntüle

METRODA İNTİHAR EDEN YOLCU ÖLDÜ MÜ?

 M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. Peki intihar eden kişi hayatını kaybetti mi? Konuya ilişkin Metro İstanbul duyuru yayımladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

3

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading