Yandex Metrica

Mardin'de 20 kişinin hayatını kaybettiği katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Mardin'de 20 kişinin hayatını kaybettiği katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere başka bir TIR çarptı. Yaşanan kazada 20 kişi hayatını kaybederken, olay yerinden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:42

Mardin'in Derik ilçesinde dün yaşanan kazada akaryakıt istasyonu yakınında freni boşalan TIR önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

Mevduat faiz oranları yükseldi mi? 2024 Ağustos banka mevduat faizleri kaç oldu? Mevduat faiz oranları yükseldi mi? 2024 Ağustos banka mevduat faizleri... Haberi Görüntüle

20 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ 

Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara da arkadan gelen başka bir TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada aralarında çocukların da bulunduğu 20 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. 

Son dakika... Kritik MGK toplantısı sona erdi: 'İsrail yönetimi gecikmeksizin durdurulmalı' Son dakika... Kritik MGK toplantısı sona erdi: 'İsrail yönetimi gecikmeksizin... Haberi Görüntüle

PETROLE AİT GÜVENLİK KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI 

Olay yerinde bulunan petrol ofisinden alınan güvenlik görüntülerine göre freni patlayan TIR bir anda kalabalık grubun arasına dalıyor. 

Olay anından aktarılan yeni görüntüler ile kazanın vahameti bir kez daha anlaşılıyor. 

Kazanın hemen öncesinde akaryakıt istasyonunun yakınında freni patlayan başka bir tır 2 araca çarparak takla attı. Olay sonucu 2 çocuk hayatını kaybederken, olay yerine çok sayıda kişi yardım etmek üzere yönelmişti. 

İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere imza attı: Çocukları ve kadınları da öldürecekler! İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere... Haberi Görüntüle

2 ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI 

Diğer yandan olay yerine giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, "Bir önceki kazayla ilgili nasıl Gaziantep'te sağlık görevlilerimiz o kazaya müdahale esnasında hayatlarını kaybetmişlerse, şehit olmuşlarsa burada da yine ilk kazaya müdahale esnasında bulunan bir polisimiz hayatını kaybetti ve şehit oldu. Böylelikle 20 vatandaşımız hayatını kaybetti. Gözaltı konusunda 2'si de yaralı, onlar hastanedeler ve tedavi altındalar, 2 gözaltımız var, 2 şoför." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading