Yandex Metrica

Manipülasyon! AK Parti'den sert açıklaması: Çöp anketlere itibar etmeyin

Manipülasyon! AK Parti'den sert açıklaması: Çöp anketlere itibar etmeyin

AK Parti'den anket yalanlarına çok sert açıklama geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti'nin yaptırdığı iddia edilen anketlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Türkiye’nin hiç bir yerinde her hangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 21:47

Türkiye 31 Mart yapılacak yerel seçimlere doğru giderken, AK Parti üzerinden manipülasyon çalışmaları başladı. Yerel seçimlere girecek adaylar üzerinden oluşturulan anketler bazı basın organlarında yer aldı. Manipülatif ve gerçekliği sorgulanan bu anketlerle ilgili AK Parti'den bir açıklama geldi.

Bayram Saral kimdir? Bayram Saral TFF'den neden istifa etti? Bayram Saral kimdir? Bayram Saral TFF'den neden istifa etti? Haberi Görüntüle

"ANKET YAPMADIK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "AK Parti olarak Türkiye'nin hiç bir yerinde het hangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık, ifadelerini kullandı.

Fed faizi ne zaman indirecek? Fed faiz indirirse dolar, altın, euro düşer mi, yükselir mi? Fed faizi ne zaman indirecek? Fed faiz indirirse dolar, altın,... Haberi Görüntüle

AÇIK BİR ŞEKİLDE MANİPÜLASYON

Paylaşımın devamında şen, "AK Parti adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur…" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading