Yandex Metrica

Malezya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler! 'Gıptayla baktığımız bir insan'

Malezya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler! 'Gıptayla baktığımız bir insan'

Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Dato Johari bin Abdul, FETÖ ile mücadelede Türkiye'ye desteklerini göstermeye devam edeceklerini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Erdoğan bizim de gıptayla baktığımız bir insan ve diyebiliriz ki Müslümanların şampiyonu." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

TBMM Başkanı Şentop, Cezayir'de düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) 17. Konferansı kapsamında Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Bin Abdul ile görüşme gerçeklerştirdi. Bin Abdul, yapılan görüşmede "Erdoğan bizim de gıptayla baktığımız bir insan ve diyebiliriz ki Müslümanların şampiyonu." dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, karşılıklı iyi ilişkilerin bulunmasından duyulan memnuniyetini ifade ederek iki ülke parlamentoları arasında temas ve işbirliğinin daha da artırılabileceğini söyledi.

KKTC vatandaşı üniversite öğrencileri öğrenim ücreti ödeyecek mi? KKTC vatandaşı üniversite öğrencileri öğrenim ücreti ödeyecek mi? Haberi Görüntüle

"FETÖ YENİ JENERASYON BİR TERÖR ÖRGÜTÜ"

Malezya ile Kapsamlı Stratejik Ortaklık seviyesine yükseltilen ikili ilişkiler kapsamında ticaret hacmini dengeli biçimde artırma hedefini dile getiren Şentop, Türkiye'nin yaşadığı 15 Temmuz FETÖ darbe girişimini hatırlatarak, söz konusu örgütün, faaliyette bulunduğu ülkeler açısından da milli güvenlik riski oluşturduğunun altını çizdi.

Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Haberi Görüntüle

Bakan açıkladı: İşlem yapılacak! Fransız okulları kapatılacak mı? Bakan açıkladı: İşlem yapılacak! Fransız okulları kapatılacak mı? Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN MÜSLÜMANLARIN ŞAMPİYONU"

Şentop, FETÖ'nün yeni jenerasyon bir terör örgütü olarak, ülkeleri istikrarsızlaştırmak suretiyle faaliyetlerini yaydığını ve eğitim kurumu, STK gibi yapılarla kendini gizleyebildiğini vurgulayarak  Malezya'nın FETÖ'yle mücadelede gösterdiği işbirliğinden dolayı memnuniyetini belirterek Malezya'da halen aktif olan FETÖ iltisaklı okullarla ilgili de çözüm beklentisini aktardı.

Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Bin Abdul da FETÖ'nün yapısını anladıklarını ifade ederek, Türkiye'ye'yi bu konuda destekliyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, bizim de gıptayla baktığımız bir insan ve diyebiliriz ki Müslümanların şampiyonu." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading