Yandex Metrica

Lütfü Savaş'tan adaylık için CHP lideri Özgür Özel'e şantaj! Lütfü Savaş: Size kendimi yedirmem!

Lütfü Savaş'tan adaylık için CHP lideri Özgür Özel'e şantaj! Lütfü Savaş: Size kendimi yedirmem!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Lütfü Savaş'ın Hatay kavgasının ardından 'Şantaj' çıktı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Özgür Özel'e ''Size kendimi yedirmem'' diyerek 'Bağımsız aday' restini çekmişti. Ekrem İmamoğlu'nun yandaşlarını Lütfü Savaş için ''Hatayı iyi yönetemedi'' ifadelerinde bulunmuşlardı. 

Gündem

06.04.2024, 17:37

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlere hazırlanırken CHP'nin içerisindeki bölünme ve DEM'lenmeyi tüm Türkiye şahit oluyor. Özgür Özel yönetimindeki CHP, aday belirleme sürecinde seçmenleri tarafından eleştiri yağmuruna tutulurken, CHP içerisinde gruplaşmaya sebebiyet verdi.

CHP Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel arasındaki gövde gösterisi ile savrulurken, CHP'nin Hatay adaylık meselesi büyük kriz yarattı.

Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Haberi Görüntüle

ALTERNATİFİ YOK DEMİŞTİ

CHP lideri Özgür Özel, Hatay için alternatif yok diyerek Lütfü Savaş'ın adaylığına destek çıkmıştı. Fakat yapılan protestolar sonrasında Özel, Hatay için tekrardan anket yapılacağını açıklamıştı. Adaylık sürecinde Ankara'da bulunan Lütfü Savaş, aday tanıtım toplantısına çağrılmamıştı.

CHP Genel Merkezi'nden Lütfü Savaş'a gece yarısı giden bir telefonda Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, diğer telefonda Savaş vardı. Zeybek, Savaş'a ''Bugün sizin adaylığınız açıklanmayacak. Son yapılan anketlerde oy oranınızın düşük olduğu anlaşıldı'' dedi.

Meteorolojiden o illere sarı kodlu uyarı! İstanbullular dikkat! Nem yüzde 100'e çıkacak! O saatlerde gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı! Meteorolojiden o illere sarı kodlu uyarı! İstanbullular dikkat! Nem yüzde... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL: LÜTFÜ SAVAŞ BİZİ SIKINTIYA SOKTU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lütfü Savaş'ın CHP'yi Hatay'da 'Sıkıntıya' soktuğunu belirterek, ''Hatay'da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü gece anket yaptık. Birazdan Lütfü Savaş'la da konuşacağım, elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Anket şunu söylüyor; Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay'ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimiz gösteriyor'' ifadelerini kullanmıştı.

İki kişi akıma kapılarak feci şekilde can vermişti! İzmir'deki dehşet veren olayda yeni gelişme İki kişi akıma kapılarak feci şekilde can vermişti! İzmir'deki dehşet... Haberi Görüntüle

LÜTFÜ SAVAŞ'TAN CHP'YE ŞANTAJ

Lütfü Savaş, CHP yönetiminden gelen baskılara boyun eğmeyerek ''Bağımsız aday olurum'' restini çekip miting yapacağını açıklamıştı.

Lütfü Savaş, ''Kendimi yapılan bu son ankete yedirmem'' diyerek Özgür Özel'e rest çekti.

''Bağımsız aday'' olacağını belirten Savaş'ın resti karşısında, ''Her şeye rağmen Savaş'la devam'' kararı uygulandı.

Lütfü Savaş'ın bu şantajı karşısında CHP Genel Merkezi, Lütfü Savaş'ı tekrardan parti binasına çağırarak Hatay BB adaylığını kendisine vereceklerini söyledi.

Özgür Özel, ''Hatay'ı Hatay olmaktan çıkaracak olanlara karşı, örgütümüzün talebi, inancı ve seyre baktığımızda Hatay'da yola Lütfü Savaş ile devam etmeye karar verdik'' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading