Yandex Metrica

LGS sınavı ertelenecek mi, 2023 LGS sınavı ne zaman yapılacak? Okul tatili LGS'yi erteler mi? LGS iptal mi?

LGS sınavı ertelenecek mi, 2023 LGS sınavı ne zaman yapılacak? Okul tatili LGS'yi erteler mi? LGS iptal mi?

LGS 2023 ne zaman? sorusu arama motorlarında aratılıyor. Liselere giriş sınavı için internette sıkça araştırma yapılıyor. Okulların ara tatil süresinin uzaması sonucunda milyonlarca aday MEB ve ÖSYM'den yapılacak olan sınavları düşünüyor. LGS sınavı ertelenecek mi, 2023 LGS sınavı ne zaman yapılacak? Okul tatili LGS'yi erteler mi? soruları adaylar tarafından merak ediliyor.

Gündem

26.02.2024, 12:56

2023 LGS sınavı ertelenecek mi? sorusu gündemde yerini aldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu konuya dair açıklamada bulundu. Bakan Özer, "Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat'a kadar uzatma kararı aldık" açıklamasında bulundu.  

YÖK, tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini belirtti. Peki, LGS sınavı ertelenecek mi, 2023 LGS sınavı ne zaman yapılacak? Okul tatili LGS'yi erteler mi? LGS iptal mi?

Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı, içinde bor mu var? Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı,... Haberi Görüntüle

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif... Haberi Görüntüle

2023 LGS SINAVI NE ZAMAN?

2023 LGS sınavının ne zaman yapılacağına dair çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

2022 yılının 5 Haziran Pazar tarihinde yapılan LGS sınavının, 2023'te 4 Haziran Pazar günü gerçekleşmesi muhtemel.

LGS sınavının deprem nedeniylr ertelenip ertelenmeyeceğine ilişkin yapılan açıklama haberimize eklenecektir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading