Yandex Metrica

Kuyumcular bayramda açık mı, kapalı mı 2024? Bayramda kuyumcular çalışacak mı?

Kuyumcular bayramda açık mı, kapalı mı 2024? Bayramda kuyumcular çalışacak mı?

Ramazan Bayramı'na çok az bir zaman dilimi kala vatandaşlar akıllarındaki bir takım sorulara internette çözüm arıyor. Bunlardan bir tanesi ise Bayramda kuyumcuların açık mı yoksa kapalı mı olacağı yönünde. Peki, Kuyumcular bayramda açık mı, kapalı mı 2024? Bayramda kuyumcular çalışacak mı?
 

Gündem

17.05.2024, 10:48

Ramazan Bayramı'na az bir süre kala, birçok kişi kuyumculardan alışveriş yapmayı planlıyor ve bu nedenle kuyumcuların açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Kuyumcular bayramda açık mı, kapalı mı 2024? Bayramda kuyumcular çalışacak mı?

Türkiye'den Yemen açıklaması! Taraflara 'barış ve istikrar' çağrısı Türkiye'den Yemen açıklaması! Taraflara 'barış ve istikrar' çağrısı Haberi Görüntüle

KUYUMCU.jpg

İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti Haberi Görüntüle

KUYUMCULAR BAYRAMDA AÇIK MI, KAPALI MI 2024?

Kuyumcular, hafta içi 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet verirken Cumartesi günleri açık olup, Pazar günleri kapalıdır. 10 - 11 - 12 Nisan tarihleri hafta içine denk geldiği için kuyumcular bu günlerde açık olacaktır. Dolayısıyla altın, gümüş gibi değerli madenlerin alım-satımını yapmak isteyen vatandaşlar, işlemlerini hafta içi veya Cumartesi günü gerçekleştirmelidirler.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading