Yandex Metrica

Kurban Bayramı'nda kaç personel görev yapacak? Bakan Yerlikaya açıkladı

Kurban Bayramı'nda kaç personel görev yapacak? Bakan Yerlikaya açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kurban Bayramı tatilinde 30 bin 592 personel ile yol güvenliği için tedbir aldıklarını, havadan 3 bin 106 saat trafik denetimi gerçekleştirileceğini bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 21:04

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 9 gün sürecek Kurban Bayramı'na ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı dolayısıyla alınan güvenlik tedbirlerini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başladığını belirterek, "Bu bayramda da yüz binlerce insanımız baba ocağına, sevdiklerinin yanına gidecek. 30 bin 592 personelimizle yollarımızın güvenliği için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık.'' dedi.

İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman, saat kaçta? İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman,... Haberi Görüntüle

''LÜTFEN KURALLARA UYALIM''

''Ekiplerimiz 3 bin 106 saat havadan trafik denetimlerini gerçekleştirecek.'' diyen Bakan Yerlikaya, ''Lütfen trafik kurallarına uyalım, dikkatli olalım. Gözünü yoldan ayırma, sevdiklerinin gözünü yolda bırakma" ifadelerini kullandı.

3.500 yıllık alışveriş fişi: Arkeologları şaşkına çeviren keşif: Gizemli çağa ışık tutacak 3.500 yıllık alışveriş fişi: Arkeologları şaşkına çeviren keşif: Gizemli çağa... Haberi Görüntüle

BAKAN YERLİKAYA KLİP PAYLAŞTI

Bakan Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan araç sürücülerinin trafik kurallarına uymaya davet edildiği klibi de paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading