Yandex Metrica

Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? SSK-Bağkur emekli ikramiyesi Haziran'ın kaçında yatar?

Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? SSK-Bağkur emekli ikramiyesi Haziran'ın kaçında yatar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Kurban Bayramı ikramiyesinin 3 bin TL olduğunu beliretek hesaplara yatacağı zamanı duyurdu. Her dini bayramda emekliler ikramiye ödemelerini heyecanla bekliyor. Peki Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? SSK-Bağkur emekli ikramiyesi Haziran'ın kaçında yatar?

Gündem

25.05.2024, 13:52

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kurban bayramına az bir süre kala emekliler ikramiye ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını meakla bekliyor. 

House of the Dragon 2. sezon 8. bölüm ne zaman? House of the Dragon 3. sezon ne zaman çıkacak? House of the Dragon 2. sezon 8. bölüm ne zaman?... Haberi Görüntüle

2024 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli ikramiyelerine dair yaptığı açıklamada "Öncelikle bayram ikramiyelerini 3 bine yükselttik, takvimlendirme çalışması devam ediyor, bayramdan önce vereceğiz. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yakın zamanda takvim açıklanacak." dedi. Emekli 2024 Kurban Bayramı ikramiyelerinin hangi gün yatacağına dair henüz resmi bir duyuru gelmedi. İlerleyen günlerde ikramiyelerin yatacağı günlerin açıklanması bekleniyor.

DCT Trading halka arz menüsünde neden yok? DCT halka arzda neden çıkmıyor? DCT Trading halka arz menüsünde neden yok? DCT halka arzda... Haberi Görüntüle

2024 SSK-BAĞKUR EMEKLİ İKRAMİYESİ HAZİRAN'IN KAÇINDA YATAR?

2024 yılında Kurban Bayramı 16 Haziran'da başlayacak. Kurban Bayramından önce emekli ikramiyelerin yatacağı açıklandı. Ancak ikramiyelerin hangi gün yatacağı konusunda resmi bir açıklama gelmedi. 

Çetin Özataç kimdir? Çetin Özataç neden öldü? Çetin Özataç kimdir? Çetin Özataç neden öldü? Haberi Görüntüle

EYT'DEN KAÇ KİŞİ EMEKLİ OLDU?

Vedat Işıkhan EYT'den emekli olanların sayısını da açıkladı. Işıkhan "EYT kapsamında yaklaşık 2 milyona yakın vatandaşımız emekli oldu. Yaklaşık 2,5 milyon vatandaşımızın da 5 yılda sisteme girmesini bekliyoruz. Şu anda da EYT kapsamında emekli olup çalışmaya devam eden 1 milyon vatandaşımız var." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading