Yandex Metrica

Küfürbaz Lütfü Türkkan'ın FETÖ'ye destek mesajları: Ben de örgüt üyesiyim!

Küfürbaz Lütfü Türkkan'ın FETÖ'ye destek mesajları: Ben de örgüt üyesiyim!

FETÖ'ye yönelik 2014-2015 yıllarındaki operasyonlar sırasında İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, örgüt için kendini siper etmişti. Herkesi Bank Asya'ya yardıma çağıran Türkkan, "Ekrem Dumanlı ile Hidayet Karaca teröristse ben de teröristim" demişti.

Gündem

11.02.2024, 01:17

Şehit yakınına yönelik iğrenç küfrüyle tüm ülkede nefret objesi haline gelen İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın geçmişte Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) destek mesajları sosyal medyanın diline düştü. 

Türkkan, emniyet teşkilâtı içerisine sızarak onbinlerce kişiyi usûlsüz şekilde dinleyen FETÖ hücrelerine yönelik 2014 yılındaki ilk operasyonlar sırasında örgüt adına devredeydi. 

FETÖ'nün TV kanallarında boy gösteren Türkkan, operasyonların hukuksuz olduğunu savunuyor ve 'içi boş iddialardan hiçbir sonuç çıkmayacağını' ileri sürüyordu. 

Örgütün SHaber televizyonuna konuşan Türkkan, FETÖ'ye bağlı teröristleri savunmuş ve şunları söylemişti: "Ben buradan bütün Hizmet Hareketinin gönül erlerine seslenmek istiyorum. Böyle bir operasyonu yapacak adamın önce kendisinin temiz olması lazım. Temiz olmayan bir adamın böyle bir operasyon yapma şansı olamaz. Ama göreceksiniz, altından hiçbir şey çıkmayacaktır. Sadece ve sadece tehdit olarak devam edecektir. Herkes rahat olsun." 

Milyonluk araçlar kaderine terk edildi: 20 yıldır bekleyen var Milyonluk araçlar kaderine terk edildi: 20 yıldır bekleyen var Haberi Görüntüle

"BANK ASYA'YA DESTEK OLMAK HER VATANDAŞIN GÖREVİ"

Lütfü Türkkan, FETÖ'nün finans ve kara para aklama merkezi Bank Asya'ya yapılan operasyonlar sırasında da kanal kanal dolaşıp teröristler için çırpınıyordu. Örgüte bağlı Bugün TV'de Türkkan, "Bank Asya'ya destek olmak bugün Türkiye'de yaşayan her vatandaşın görevidir" diyordu. Türkkan, "Bunun için şucu veya bucu olmaya gerek yok. Gidip bir hesap açtırsınlar. Devletin sahip çıkmadığı bir bankaya vatandaşın nasıl sahip çıktığını göstersinler" diyerek herkesi FETÖ kurumuna destek olmaya çağırmıştı. 

FETÖ'nün Tahşiye Kumpası'na yönelik soruşturmalar ve örgüte bağlı medya yapılanmasına yönelik hazırlanan dosyalar kapsamında gözaltına alınan Hidayet Karaca ile Ekrem Dumanlı için de Tükkan yine kendini paraladı. "Ekrem Dumanlı'nın terörist olduğu yerde ben baş terörist olmaya hazırım" diyen Türkkan, FETÖ medyasını yöneten Hidayet Karaca hakkında ise şunları söylüyor: 

"Hidayet Karaca'dan asla ve kat'a terörist çıkaramazsınız. Başka ne ile suçlarsınız bilmem. Yani yaptığı başka şeyler varsa çıkarın ortaya onunla suçlayın ama terörist çıkmaz bunlardan. Başka şeyler bulun. Eğer Hidayet Karaca teröristse ben buradan ilan ediyorum, bu terör örgütünün bir üyesi de benim arkadaşlar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading