Yandex Metrica

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusu, kısa özeti ne? IMDb puanı kaç? Gizli Çağrı filminde hangi oyuncular var?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusu, kısa özeti ne? IMDb puanı kaç? Gizli Çağrı filminde hangi oyuncular var?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (King Arthur: Legend of the Sword) filminin televizyon ekranlarında yayınlanacağının açıklanması ile birlikte, Kral Arthur: Kılıç Efsanesi'ni izlemek isteyen vatandaşlar arama motorlarında Kral Arthur:Kılıç Efsanesi filminin konusunu, kısa özetini ve IMDb puanını araştırmaya başladı. Peki TV ekranlarında seyirci ile buluşacak Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusu ne? Gizli Çağrı filminde hangi oyuncular var? Saat kaçta, ne zaman yayınlanacak?

Gündem

31.03.2024, 20:13

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin TV ekranlarında yayınlanacağının duyurulmasının ardından Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmini izlemek isteyenler arama motorlarında Kral Artur: Kılıç Efsanesi filmi hakkında araştırmalara başladı. Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (King Arthur: Legend of the Sword)'u ekran başında izlemek isteyen vatandaşlar, buluşacak Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusu ne? Gizli Çağrı filminde hangi oyuncular var? Saat kaçta, ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt arıyor.

23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? 23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

KRAL ARTHUR: KILIÇ EFSANESİ FİLMİNİN KONUSU, KIZA ÖZETİ NE?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusunda, Londra sokaklarında büyümüş olan Arthur (Charlie Hunnam) saplandığı yerden efsanevi kılıç Excalibur'u çıkarana kadar kral soyundan olduğunun farkında olmamıştır. Arthur, iş kılıcı çıkarmakta değil, doğru kullanmayı bilmektedir. Krala isyan eden bir gruba dahil olan Arthur, ailesini öldürerek tahta çıkan acımasız Vortigern'i (Jude Law) alt etmeye çalışacaktır.

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

KRAL ARTHUR: KILIÇ EFSANESİ (GİZLİ ÇAĞRI) FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Charlie Hunnam

Jude Law

Astrid Berges-Frisbey

Djimon Hounsou

Eric Bana

Aidan Gillen

Mark Preston

Michael McElhatton

Geoff Bell

Freddie Fox

David Beckham

Hermione Corfield

Mikael Persbrandt

Annabelle Wallis

Katie McGrath

Georgina Campbell

Johnny Lynch

Poppy Delevingne

Eline Powell

AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

KRAL ARTHUR KILIÇ EFSANESİ IMDB PUANI KAÇ?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin IMDb puanı 10 üzerinden 6.7 olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading