Yandex Metrica

Körfez turizmine bordo mavi öneri: Trabzonspor maçında "Habibi Come To Trabzon" pankartı açılsın

Körfez turizmine bordo mavi öneri: Trabzonspor maçında "Habibi Come To Trabzon" pankartı açılsın

Son günlerde Türkiye'de artan Arap ırkçılığı turizm sektörüne büyük darbe vurmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD), Kurucusu Hüseyin Kırk, "Trabzon'da nahoş olaylar oldu. Ülkemize karşı bizim ırkçı söylemlerimiz varmış gibi söylemler oldu. Ülkemizi sevmeyen ve ülkemizin ekonomik refaha kavuşmasını istemeyenler böyle karalama yapıyor." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 21:28

Zafer Özdağ'ın mülteciler üzerinden yaptığı siyaset propagandası seçimler sonrasında Arap turistlere sıçratmış, Körfez ülkelerinden gelen birçok turist ırkçı saldırılara maruz kalmıştı. Türkiye'nin en büyük gelir kapısı olarak görülen turizme karşı gerçekleştirilen bu saldıra Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD), Kurucusu Hüseyin Kırk'tan tepki geldi.

Yeni haftanın ilk gününde hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Aşırı sıcaklara dikkat! Yeni haftanın ilk gününde hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Aşırı... Haberi Görüntüle

KARDEŞ KULÜP YAPMAK İSTİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırk, "Kuveyt'ten bir futbol kulübü getirip Trabzonspor ile kardeş kulüp yapmak istiyoruz. Bu anlamda çalışmalarımıza devam edeceğiz." diyen Kırk, "Trabzon'da nahoş olaylar oldu. Ülkemize karşı bizim ırkçı söylemlerimiz varmış gibi söylemler oldu. Ülkemizi sevmeyen ve ülkemizin ekonomik refaha kavuşmasını istemeyenler böyle karalama yapıyor.

Şehit Aybüke Yalçın 27 No'lu petrol sahasında sondaj kulesi devrildi: Hayatını kaybeden mühendisin kimliği belli oldu Şehit Aybüke Yalçın 27 No'lu petrol sahasında sondaj kulesi devrildi:... Haberi Görüntüle

TURİZM POLİSLERİ EĞİTİLMELİ

"Turiste yumruk atan kişi serbest bırakıldı." diyen Kırk, "Bu konudan ziyade burada turizm polisleri eğitilmeli. Biz turizm ülkesiyiz. Polislere eğitim verilmeli." ifadelerini kullandı.

Birlikte doğdular birlikte öldüler! 15 Temmuz'da şehit olan ikiz polislerin babası konuştu: Evlatsız yaşarız vatansız yaşayamayız! Birlikte doğdular birlikte öldüler! 15 Temmuz'da şehit olan ikiz polislerin... Haberi Görüntüle

"HABİBİ COME TO TRABZON"

"Trabzonspor özelinde de bir önerim var." diyen Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD), Kurucusu Hüseyin Kırk, "Trabzonspor'un süper lig maçında antrenmana çıktığı zaman habibi come to Trabzon pankartı açmasını istiyorum. Bunun faydası olacaktır. Kuveyt'ten gelen acenteler oldu. Hiçbir korkuları yok. Destek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading