Yandex Metrica

Konya'da 7 kişiyi öldüren Mehmet Altun tutuklandı

Konya'da 7 kişiyi öldüren Mehmet Altun tutuklandı

Konya'da aynı aileden 7 kişiyi katleden Mehmet Altun’un emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Cinayete ailesinin dahil olmadığını iddia eden Altun, delil bırakmamak için evi ateşe verdiğini söyledi.

Gündem

18.05.2024, 15:11

Konya'da 7 kişinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen zanlı Mehmet Altun tutuklandı.

Daha sonra Mehmet Altun'un emniyette verdiği ifadesi de ortaya çıktı. Altun, Dedeoğlu ailesinin evine mayıs ayında iki aile arasında yaşanan kavgadan dolayı gittiğini söyledi.

AK Partili isim 'Uyanık olmalıyız' diyerek uyardı: Üst akıl şimdi de Türk aile yapısını hedef almıştır AK Partili isim 'Uyanık olmalıyız' diyerek uyardı: Üst akıl şimdi... Haberi Görüntüle

CİNAYETLERİ İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Amacının ailenin şikayetlerinden vazgeçmesini sağlamak olduğunu, çıkan tartışmanın ardından aile fertleri üzerine yürüyünce cinayetleri işlediğini itiraf etti.

Balıkesir’de organize suç örgütüne 'KUYU' darbesi: Elebaşları dahil 43 kişi enselendi Balıkesir’de organize suç örgütüne 'KUYU' darbesi: Elebaşları dahil 43 kişi... Haberi Görüntüle

EVİ ATEŞE VERDİ

Cinayetlere ailesinin dahil olmadığını iddia eden Altun, kamera kayıt cihazını yakıp arkasında herhangi bir delil bırakmamak için evi ateşe verdiğini anlattı.

15 Temmuz'da tankın önüne yatmıştı: Metin Doğan o geceyi anlattı 15 Temmuz'da tankın önüne yatmıştı: Metin Doğan o geceyi anlattı Haberi Görüntüle

MEZARLIKTA YAKALANMIŞTI

Mehmet Altun’un olayın ardından kaçtığı tespit edilen kiralık araç Konya'nın Bozkır ilçesinde bulunan ormanlık alana yakın bir yerde bulunmuştu. Altun, arama çalışmalarının 5. gününde bozkır ilçesindeki mezarlıkta yakalanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading